پزشکیان: در قیامت یقه ما را می گیرند

کد خبر: ۷۳۴۱۲۶
|
۰۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶ 28 September 2017
|
5787 بازدید
|
۲
نایب رئیس مجلس با بیان اینکه وضعیت کنونی برازنده‌ی کشورمان نیست، افزود: شایسته نیست در کشورمان رانت و فساد باشد، شایسته نیست جوانان بیکار بوده و عده‌ای به نان شب محتاج باشند؛ باید طرحی نو داشته و کار جهادی کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، مسعود پزشکیان در مراسمی با بیان اینکه در قیامت یقه‌ ما را می‌گیرند، تاکید کرد: زنده‌ماندن سخت‌تر از شهید شدن است، چون فرد زنده باید با همه چیز بجنگد؛ البته جنگی شایسته است که برای قدرت و معروفیت نباشد و هدف حل مشکلات مردم باشد.

پزشکیان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری، تاکید کرد: باتوجه به فرمایش رهبری، ایران باید بهترین و الگوی سایر کشورهای منطقه باشد؛ چشم انداز کشورمان نیز به همین موضوع تاکید دارد.
 

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۸
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
خوب که چی الان؟! راه حلت چیه؟
میرلث
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۶
کو گوش شنوا؟؟!!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟