روستای «پیوهژن» از توابع بخش احمدآباد مشهد که این روستا با دارا بودن بیش از ۴۰۰ هکتار باغ آلو یکی از قطب های اصلی تولید این محصول در استان است. برداشت آلو در این روستا از اواخر شهریور ماه شروع شده و تا پایان مهرماه ادامه دارد.
بدن باید واکسن هم تولید کنه
اگه همه چیز خیلی بهداشتی باشه که بایه سرما خوردگی میمیریم
ضمنا تو مراکز تفریحی و زیارتی همین تهران با رنگهای صنعتی و غیر خوراکی لواشک و آلو و آلو جنگی نمی خری و نمیخوری !؟
اين مدل فرآوري خوب نيست ولي در حال حاضر اين روش بهداشتي و كم خطر ترين روش آماده كردن ميوه است ، ظرف ها و دَستها أنشالله شسته است . آفتاب خدا هم هست بهتر از حرارت دستگاههاي خشك كن . گرد و خاك هم خيلي بهتر از مواد شيميايي براي خشك كردن هست . به نظر با إصلاح برخي موارد بهترين روش خشك كردن باشه
از گوگرد و رنگ خوردن بهتره
در ضمن در مشهد و أطراف ييلاقات در فصل پاييز از سيب پاييزه كه خوش عطرترين سيب هست و همين آلو خشك ها ( مادرها ميدونن بهترين آلو بخارا كشور از اينجا مياد ) با گوشت گوسفندي و زعفران يك خورشت درست ميشه عالي
شايد اگه بهتر معرفي ميشد مثل فسنجون خوشمزه ، اسمش جهاني ميشد .