آخرین خبرنفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز به مین دریایی برخورد کرد
3بازدید
۰

آتش‌سوزی در دو شعبه بانکی و اعتباری در اهواز

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری اهواز از وقوع دو حادثه آتش‌سوزی در یک شعبه بانک و یک شعبه موسسه مالی و اعتباری در اهواز خبر داد.

محمود روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: حادثه نخست بامداد امروز(3 آبان ماه) در موسسه مالی و اعتباری ملل در خیابان سی‌متری نبش خیابان کافی رخ داد. این حادثه ساعت 2:27 بامداد به آتش‌نشانی اهواز اطلاع داده شد که اولین گروه آتش‌نشانان در ساعت 2:29 در محل حادثه حاضر بودند.

وی افزود: عملیات مهار این آتش‌سوزی در ساعت 3:26 بامداد به اتمام رسید. در این عملیات سه دستگاه خودروی آتش‌نشانی شامل دو دستگاه خودروی اطفای حریق و یک دستگاه خودروی امداد و نجات حضور داشتند.

روزبهانی گفت: در دومین حادثه آتش‌سوزی بامداد امروز، شعبه بانک ملی در منطقه زیتون کارگری، خیابان علامه، نبش خیابان کارون طعمه حریق شد.

وی بیان کرد: این حادثه نیز ساعت 2:47 بامداد یعنی 20 دقیقه پس از وقوع آتش‌سوزی نخست در خیابان سی متری، به آتش‌نشانی اهواز اطلاع‌رسانی شد.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری اهواز ادامه داد: نخستین گروه آتش‌نشانان ساعت 2:50 در محل حاضر بودند و عملیات اطفای حریق در ساعت 4:56 به اتمام رسید. در این عملیات نیز دو دستگاه خودروی اطفای حریق و یک دستگاه خودروی امداد و نجات حضور داشتند.

وی با بیان اینکه علت و انگیزه وقوع این دو حادثه آتش‌سوزی از سوی کارشناسان سازمان آتش‌نشانی و همچنین مراجع انتظامی و قضایی در حال بررسی است، گفت: تا بررسی‌ها به نتیجه قطعی نرسد، نمی‌توان علت و انگیزه این دو آتش‌سوزی را اعلام کرد.

روزبهانی اظهار کرد: همچنین میزان خسارات وارد شده در حال بررسی است و پس از تکمیل گزارش بررسی‌ها، میزان خسارت نیز اعلام خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.