رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسید عباس موسوی: بی‌وطن نباشیم
8بازدید
۰

لحظه به لحظه با نمایشگاه بیست و سوم مطبوعات؛ روز چهارم

نمایشگاه مطبوعات به روز چهارم رسید٬ گویامدیران با نمایشگاه قهرند/ صدای اعتراض پدیده ای ها به نمایشگاه رسید

نمایشگاه مطبوعات در حالی به روز چهارم خود رسید که هنوز استقبال کم مدیران و مسئولان ارشد کشور از این آوردگاه رسانه ای و ارتباطی به شکلی عجیب کام مردم و رسانه ها را تلخ کرده است؛ اتفاقی که امیدواریم در روزهای باقی مانده به شکلی کاملا متفاوت ادامه یابد.

نمایشگاه مطبوعات به روز چهارم رسید٬ گویامدیران با نمایشگاه قهرند/ صدای اعتراض پدیده ای ها به نمایشگاه رسید
نمایشگاه مطبوعات به روز چهارم رسید٬ گویامدیران با نمایشگاه قهرندنمایشگاه مطبوعات در حالی به روز چهارم خود رسید که هنوز استقبال کم مدیران و مسئولان ارشد کشور از این آوردگاه رسانه ای و ارتباطی به شکلی عجیب کام مردم و رسانه ها را تلخ کرده است؛ اتفاقی که امیدواریم در روزهای باقی مانده به شکلی کاملا متفاوت ادامه یابد.
 
به گزارش «تابناک»، بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات ساعتی پیش در مصلی امام خمینی (ره) تهران آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه بیش از ۹۴۰ رسانه در قالب ۶۰۰ غرفه در مساحتی بالغ بر ۱۳ هزار متر مربع آماده بازدید علاقمندان هستند.

روز گذشته و در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عدم حضور رئیس جمهور به یکی از مهم ترین حاشیه ها تبدیل شد که در کنار عدم حضور برخی رسانه های بزرگ کشور در این نمایشگاه است که دلایل مختلفی برای آن بیان می‌شود، تا حدودی این نمایشگاه را به نسبت دوره های قبل کم فروغ کرد.
 
در این نمایشگاه ۱۰۰ ماهنامه، ۵۴ هفته‌نامه، ۳۰ دوهفته‌نامه، ۲۰ دوماهنامه، ۵۲ فصلنامه، بیش از ۱۱۵ رسانه برخط یا آنلاین اعم از خبرگزاری و پایگاه خبری، ۷۰ رسانه غیرسراسری (محلی، منظقه‌ای و استانی) و بیش از ۶۰ روزنامه و موسسه مطبوعاتی حضور دارند.

همچنین بیش از ۸۰ رسانه در گروه سیاسی و اقتصادی، ۸۰ رسانه فرهنگی و هنری، بیش از ۸۰ غرفه در گروه تخصصی، ۳۰ غرفه در گروه خانواده و ۲۰ غرفه در گروه دین و اندیشه در این نمایشگاه حضور دارند. علاوه بر ادارات کل ارشاد استان‌ها و برخی خانه‌های مطبوعات استانی بیش از ۵۵ رسانه استانی، منطقه‌ای و محلی با مساحتی حدود ۱۰۰۰ مترمربع در نمایشگاه حضور دارند.​
 
اهم اخبار روز چهارم نمایشگاه در ادامه می آید: (این خبر تکمیل می‌شود
 
{$smarty_live_blog} 
 

یبب

یبب
یبب
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.