آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

بازتاب

واکنش منتقمی به سرپرستی مجددش در پرسپولیس

اینکه هر بار بعد از مطرح شدن این مسائل از من به عنوان گزینه مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس نام برده می‌شود نظر لطف شما دوستان رسانه‌ای است اما واقعیت این است که تا الان هیچ صحبتی با من در مورد بازگشت به پرسپولیس نشده

سرپرست پیشین باشگاه پرسپولیس به شایعات حضور دوباره‌اش در این باشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، علی‌اکبر طاهری یک روز قبل از سفر امروز (یکشنبه) خود به کربلای معلی کارمندان باشگاه پرسپولیس را جمع کرده و ضمن حلالیت طلبیدن از آنها اعلام کرد دوره مدیریتش در این باشگاه به پایان رسیده و به نوعی با همه آنها خداحافظی کرد. این در شرایطی است که اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس می‌گویند طاهری در جلسات اخیر هیئت مدیره این باشگاه صحبتی از خداحافظی نکرده است.

با مطرح شدن دوباره بحث رفتن طاهری از باشگاه پرسپولیس که حداقل در یک سال اخیر چند بار اتفاق افتاده و او هر بار با حمایت وزارت ورزش به کارش ادامه داده است، این بار از بهروز منتقمی به عنوان گزینه مدنظر وزارت ورزش برای جانشینی طاهری نام برده می‌شود مسئله‌ای که خود او آن را تایید نمی‌کند.
منتقمی در این باره گفت: اینکه هر بار بعد از مطرح شدن این مسائل از من به عنوان گزینه مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس نام برده می‌شود نظر لطف شما دوستان رسانه‌ای است اما واقعیت این است که تا الان هیچ صحبتی با من در مورد بازگشت به پرسپولیس نشده، ضمن اینکه بنده سخت درگیر اتمام درسم در مقطع دکترا هستم.

واکنش منتقمی به سرپرستی مجددش در باشگاه پرسپولیس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.