آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

فضولی امارات در حساب‌های شهروندان سعودی

برخی منابع بانکی امروز گزارش دادند که بانک مرکزی امارات از بانک‌ها و شرکت‌های مالی این کشور درخواست کرده تا اطلاعات حساب ۱۹ شهروند سعودی را در اختیارش قرار دهند.

برخی منابع بانکی امروز گزارش دادند که بانک مرکزی امارات از بانک‌ها و شرکت‌های مالی این کشور درخواست کرده تا اطلاعات حساب ۱۹ شهروند سعودی را در اختیارش قرار دهند.

به گزارش فارس، خبرگزاری رویترز با اعلام این خبر افزود که به گفته منابع سعودی این 19 نفر در رابطه با قضیه فساد بزرگ بازداشت شده‌اند و از جمله این افراد نیز شاهزاده «الولید بن طلال» رئیس شورای اداری شرکت سرمایه‌گذاری بین‌المللی القابضه (Kingdom Holding Company) است.

بنابر این گزارش، بانک‌های امارات به درخواست بانک مرکزی پاسخ مثبت داده‌اند اما مسئولان امارات از این بانک‌ها درباره بلوکه کردن اموال این افراد درخواستی نکرده‌اند.

اگر چه بانک مرکزی امارات هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده‌اند اما برخی منابع بانکی گزارش دادند که این اقدام امارات بنا با درخواست مسئولان سعودی صورت گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.