آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

شرط فرزندان برای بخشش قاتل مادر

مرد جوانی که به‌خاطر سوء‌ظن شدید به همسرش، او را خفه کرده بود پس از محاکمه به قصاص محکوم شد. اما در حالی که یک قدم با چوبه دار فاصله داشت فرزندانش او را به یک شرط بخشیدند.
 
به گزارش ایران، این جنایت سال 92 در آپارتمانی واقع درحوالی خیابان شهید بهشتی تهران اتفاق افتاد.
 
وقتی کارآگاهان جنایی به محل قتل رسیدند با جسد زن جوانی روبه‌رو شدند که در اتاق پذیرایی به لوله گاز بسته شده بود وپیکرش غرق خون بود.
 
همزمان با شروع تحقیقات پلیسی، فریدون 48 ساله- شوهرمقتول-به‌عنوان عامل جنایت بلافاصله دستگیر شد.
 
متهم وقتی پای میز محاکمه ایستاد گفت: «چند وقتی بود که به رابطه همسرم با باجناقم ظنین شده بودم. برای همین اورا کشتم اما الان بشدت پشیمانم و می‌دانم که اشتباه بزرگی انجام داده‌ام.عامل قتل پس از محاکمه در دادگاه کیفری و با توجه به درخواست اولیای دم به قصاص محکوم شد.
 
پس از تأیید حکم در دیوانعالی کشور و درحالی که اویک قدم با چوبه دار فاصله داشت، فرزندانش با تعیین یک شرط ازقصاص گذشتند.
 
آنها از پدرشان خواستند سند خانه‌اش را به آنها منتقل کند که محکوم اعدامی نیزشرط فرزندانش را پذیرفت. بدین‌ترتیب او از قصاص نجات یافت و صبح دیروز برای محاکمه از جنبه عمومی جرم پای میزمحاکمه ایستاد.
 
پس از پایان اظهارات قاتل پشیمان، قاضی قربانزاده -رئیس دادگاه- و قاضی غفاری- مستشار- وارد شور شدند تا درباره مجازات عمومی این مرد تصمیم بگیرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۱۶:۴۳

مادرر بد شانس و کودکان طماع

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۱۱:۵۲

شاید ظنش درست بوده باشه .

احد۱۳۹۶/۰۸/۲۲ ۱۱:۴۷

چه شرط عجیبی ! خب اگر اعدام هم میشد که خانه به ورثه یعنی همان فرزندان میرسید !!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.