آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

درخواست عجیب مصری ها از فیفا برای جام جهانی

عصام عبدالفتاح، یکی از اعضای فدراسیون فوتبال مصر، از فیفا خواست تا برای دیدارهای این تیم در جام جهانی از داور قطری استفاده نکند.

به گزارش تابناک ورزشی، روابط قطر با چند کشور عربی از جمله عربستان و مصر از چند ماه پیش قطع شده و این کشورها  قطر را از نظر سیاسی بایکوت کرده اند. انتظار می رود فیفا برای جام جهانی 2018، شش داور عرب را انتخاب کند؛ جهاد گریشا از مصر، محمد عبدالله از امارات، فهد المرداسی از عربستان، مهدی شارف از الجزایر، نواف شکرالله از بحرین و عبدالرحمان القاسم از قطر.اما در حالی که هنوز مشخص نیست داور قطری در جام جهانی حضور دارد، عصام عبدالفتاح از فیفا خواسته او را برای دیدارهای مصر و عربستان انتخاب نکند.
 
او به خبرنگاران گفت:" القاسم نباید به عنوان داور دیدارهای مصر یا عربستان در جام جهانی انتخاب شود. اگر این اتفاق بیفتد، ما اعتراض می کنیم." 5 ژوئن گذشته بود که بحرین، مصر، عربستان، امارات، لیبی و یمن روابط شان را با قطر قطع کردند. آنها این کشور را به حمایت از تروریسم متهم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.