بهتری غذایی که در هنگام بروز سرماخوردگی میتوان مصرف کرد، سوپهای تهیه شده از سبزیهای مختلف است که هم مانع غلیظتر شدن خون میشود و هم بیماری را زودتر از بدن خارج میکند.
به گزارش پویا، سرماخوردگی از جمله بیماریهایی است باید به آن توجه ویژه داشت, در هنگام بروز سرماخوردگی باید افراد از خوردن غذاهای غلیظ و سختهضم پرهیز کنند چرا که در بروز بیماری، خون غلیظتر خواهد شد و اگر افراد غذاهای لطیف و زودهضم نخورند سرماخوردگی دیرتر خوب میشود.
بهتری غذایی که در هنگام بروز سرماخوردگی میتوان مصرف کرد، سوپهای تهیه شده از سبزیهای مختلف است که هم مانع غلیظتر شدن خون میشود و هم بیماری را زودتر از بدن خارج میکند.
مواد لازم برای تهیه سوپ سرماخوردگی:
جو پوستکنده یا جو پرک
هویج رندهشده
پیاز
گشنیز
آب لیموترش
مواد دیگری که می توان بسته به ذائقه کودک و برای اثربخشی بیشتر به سوپ اضافه کرد شامل چند عدد عناب سوراخ شده، آلو و کدو حلوایی است.
نکتهای که باید به آن توجه کرد این است که این سوپ در ابتدای سرماخوردگی که علایم بهصورت آبریزش بینی رقیق، سوزش و خارش گلو و احیاناً تب است، مفید است.
در مورد سینوزیت، ترشحات غلیظ و چسبنده، دستور تهیه سوپ متفاوت خواهد بود بخصوص در صورت تبدار بودن، مصرف گوشت قرمز مناسب نیست اما میتوان از مقدار کمی گوشت مرغ، به خصوص گردن و بال مرغ استفاده کرد.