آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

طرح ترور اردوغان شکست خورد!

منابع امنیتی یونان اعلام کردند طرح ترور رئیس جمهور ترکیه را زمانیکه وی در این کشور به سر می‌بُرد، خنثی کردند.

منابع امنیتی یونان اعلام کردند طرح ترور رئیس جمهور ترکیه را زمانیکه وی در این کشور به سر می‌بُرد، خنثی کردند.

به گزارش اسپوتنیک، رسانه های یونان از شکست طرح ترور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در آتن خبر دادند و اعلام کردند 9 نفر از نیروهای حزب موسوم به «جبهه آزادی بخش انقلابی خلق» در این ارتباط بازداشت شده اند.
روزنامه یونانی «تو ویما» امروز، یکشنبه اعلام کرد پلیس به اطلاعاتی دست یافته که نشان می دهد این گروهک قصد ترور اردوغان را هنگام سفر وی به آتن داشتند. پلیس پس از بازداشت این افراد، نوشته هایی از آنها پیدا می کند که شامل طرح اجرای عملیات بوسیله خمپاره، بمب های دستی و کوکتل مولوتف بوده است.
براساس این طرح ترور، دو گروه قرار بود کاروان خودروهای اردوغان را با راکت هدف قرار دهند؛ در حالی گروه سوم قرار بود از پشت حمله کند. در این طرح از رئیس جمهور ترکیه با عنوان «عقرب» نام برده شده بود. همچنین روزنامه دیلی صباح ترکیه اعلام کرد پلیس یونان این گروهک را روز 28 نوامبر، دو روز پیش از سفر اردوغان به آتن، بازداشت کرد. پلیس همچنین گذرنامه های جعلی و موادی برای ساخت بمب و سلاح از افراد بازداشت کشف و ضبط کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.