آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
1بازدید
۰

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی راه‌های کشور

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از بارندگی در اکثر محورهای استان گیلان و چند محور استان خراسان رضوی و همچنین ترافیک سنگین و نیمه‌سنگین در ورودی تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ نادر رحمانی در مورد وضعیت ترافیکی راه‌های کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک نیمه‌سنگین در آزاد راه ساوه-تهران،‌ جاده قدیم قم-تهران و پاکدشت-تهران را شاهد هستیم. همچنین ترافیک در آزاد راه قزوین-کرج، محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس و در محدوده پل کلاک تا گرمدره در آزاد راه کرج-تهران سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور همچنین با اشاره به وضعیت جوی راه‌های کشور گفت: مداخلات جوی به شکل باران در اکثر محورهای استان گیلان،‌ کناره در استان مازندران، مشهد-چناران و قوچان-درگز در خراسان رضوی مشاهده می‌شود.

وی به تصادف بین یک دستگاه اتوبوس و کامیون ولوو اشاره کرد و گفت: ساعت 7:10 امروز(شنبه) یک اتوبوس حامل کارکنان شرکت فولاد ناب شهر بناب از میاندوآب به سمت بناب در حال حرکت بود که با یک دستگاه کامیون برخورد کرد و در پی این تصادف چهار نفر از مسافران اتوبوس دچار مصدومیت شدند که علت این حادثه در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.