آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
4بازدید

موانع مربیگری پسر و داماد ناصرحجازی درلیگ برتر

باشگاه بحران زده نفت تهران مجوز ثبت قرارداد بازیکن و مربی را ندارد و این موضوع برای این تیم قبل از بازی اش در این هفته مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، نفت تهران در حالی باید روز جمعه به مصاف فولاد خوزستان برود که هنوز تکلیف این باشگاه برای آینده مسابقات مشخص نیست. ظرف روزهای اخیر به دلیل مشکلات مالکیت باشگاه اجازه ورود به بازیکنان تیم نفت به ورزشگاه نفت تهرانسر داده نشد و نکته مهم بعدی دیگر اینکه آتیلا حجازی سرمربی جدید این تیم هنوز موفق نشده قراردادش را با نفت ثبت کند.

 این به آن معنا است که حجازی نمی تواند در بازی بعدی نفت برابر فولاد روی نیمکت تیمش بنشیند. فریبرز محمودزاده مسئول کمیته نقل و انتقالات فدراسیون فوتبال در این رابطه گفت:« ما در کمیته نقل و انتقالات براساس مجوز کمیته تعیین وضعیت و سازمان لیگ قرارداد را ثبت و کارت را صادر می کنیم؛ اما در مورد تیم نفت به هیچ عنوان اجازه ثبت قرارداد و صدور کارت را نداریم.» او دراین باره که مجوز سعید رمضانی برای نشستن روی نیمکت نفت تهران چگونه صادر شد گفت:« این در حیطه کمیته مسابقات است اما از نظر ما تیم نفت مجوز ثبت قرارداد ندارد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.