آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

تخریب اموال شهرداری چه نفعی به‌حال مردم دارد؟

عضو اصلاح‌طلب شورای شهر تهران گفت: افرادی که برای نیاز‌ها و خواسته‌های منطقی‌شان اعتراض دارند راضی نیستند اموال عمومی که متعلق به خودشان است را از بین ببرند.

الهام فخاری، عضو کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو، پیرامون اعتراضات و تجمعات اخیر که موجب لطمه زدن به اموال شهرداری هم شد، گفت: لطمه زدن به اموال شهرداری که جزو اموال عمومی مردم محسوب می‌گردد کار درستی نیست.

وی در ادامه گفت: خواسته مردم زندگی بهتر، رفاه بیشتر، دسترسی برابر به فرصت‌ها و سرمایه‌ها و امکانات است. این خواسته کل مردم است باید ببینیم مفهوم ما از مردم چیست. کل مردمی را می‌گوییم یا عده‌ای که در حال حاضر خشمگین هستند و در خیابان‌ها تجمع کرده اند، این بخش که خشمگین در خیابان‌ها حضور یافته اند بخشی از مردم را تشکیل می‌دهند و نمی‌توان واژه کل مردم را به آنان تعمیم داد.

فخاری تصریح کرد: در عین حال در شرایط خشم ما باید راهبرد تعامل و مذاکرات سازنده را در پیش بگیریم تا در یک شرایط منطقی با سطح هیجانی متوسط افراد بتوانند خودشان فکر کنند که چه نفعی از تخریب اموال عمومی نصیب شان می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در حالت خشم ممکن است خیلی از موضوعات از حالت عادی خود خارج شود، گفت: هم رنگی با جماعت در شرایط تند و تیز نتایجی را به بار می‌آورد که خود افراد انجام دهنده شاید توجیه منطقی و اخلاقی برای آن نداشته باشند. ضمن اینکه گا‌هی در ترکیب این افراد ممکن است بعضی حتی به صورت هدفمند برای تخریب خود را میان مردم جا داده باشند و هدف شان به هم ریختن آرامش اجتماعی و امنیت عمومی باشد. ترکیبی در آن جمعیت وجود دارد که ما با آرام سازی و کاهش خشم مردم می‌توانیم این‌ها را از هم تفکیک کنیم و در عین حال که با مردم باید گفتگو شود و صدای مردم شنیده شود نیازی به تندروی و خشونت نیست.

فخاری افزود: اگر شرایط تعامل با این افراد اعتراض گر وجود داشته باشد حتی اغتشاش گر از مردم معترض عادی جدا می‌شود. واقعیت این است که افرادی که برای نیاز‌ها و خواسته‌های منطقی شان اعتراض دارند راضی به این نیستند که اموال عمومی که متعلق به خودشان است را از بین ببرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.