آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

دستگیری دو شرور مسلح و سابقه دار در قصرقند

فرمانده انتظامی قصرقند سیستان و بلوچستان گفت: 2 شرور مسلح و سابقه دار در عملیات هدفمند ماموران انتظامی این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی انتظامی سیستان و بلوچستان، سرهنگ «حمید نوری» افزود: در پی دریافت شکایات مردمی مبنی بر انجام اقدامات شرورانه توسط 2 شرور در سطح حوزه استحفاظی قصرقند که با استفاده از سلاح گرم و سرد اقدام به ایجاد رعب و وحشت و قدرتنمایی می‌کردند بلافاصله شناسایی و دستگیری این افراد در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با پایش‌های اطلاعاتی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه موفق به دستگیری این 2 شرور در مخفیگاهشان شدند.

وی تصریح کرد: متهمان که دارای سوابق کیفری گوناگون هستند برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

فرمانده انتظامی قصرقند از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک و رفتار مجرمانه با تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی 110، مأموران انتظامی را در دستگیری مجرمان یاری کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.