آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

رژیم صهیونیستی ۲۱ عضو «بی دی اس» را ممنوع‌الورود کرد

وزارت امور راهبردی رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد که از ورود اعضای ۲۱ تشکّل حامی جنبش عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل موسوم به «بی‌دی‌اِس» به سرزمین های اشغالی جلوگیری می‌کند.

وزارت امور راهبردی رژیم اشغالگر قدس اعلام کرد که از ورود اعضای ۲۱ تشکّل حامی جنبش عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل موسوم به «بی‌دی‌اِس» به سرزمین های اشغالی جلوگیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه صهیونیستی جروزالم پُست، وزارت امور راهبردی رژیم اشغالگر قدس امروز یکشنبه با انتشار فهرستی اعلام کرد که نمایندگان ۲۱ تشکّل حامی جنبش عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل موسوم به «بی‌دی‌اِس» (BDS) نمی توانند به سرزمین های اشغالی وارد شوند.

«گیلعاد اردان» (Gilad Erdan) وزیر امور راهبردی و امنیت عمومی رژیم اسرائیل در این باره گفت: از حالت دفاعی به وضعیت تهاجمی تغییر موضع داده ایم. در همین راستا هرگز اجازه نمی دهیم کسانی که از اسرائیل بازدید می کنند در صدد لطمه زدن به آن باشند.

وزیر امور راهبردی و امنیت عمومی این رژیم در ادامه ادعا کرد: این حرکت نبرد علیه تهییج و دروغ‌ های گروه‌های حامی تحریم اسرائیل است!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.