آخرین خبرچرا چین در مقطع کنونی از میانجیگری عمان حمایت می‌کند؟؛ تقسیم نقش پاکستان و عمان در راهبرد جدید پکن
1بازدید

ظریف راهی تهران شد

پایان رایزنی‌های برجامی در بروکسل

وزیر خارجه ایران پس از رایزنی‌های دوجانبه و شرکت در نشستی با حضور وزرای خارجه سه کشور اروپایی و موگرینی درباره برجام، بروکسل را به مقصد تهران ترک کرد.

وزیر خارجه ایران پس از رایزنی‌های دوجانبه و شرکت در نشستی با حضور وزرای خارجه سه کشور اروپایی و موگرینی درباره برجام، بروکسل را به مقصد تهران ترک کرد.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان پس از یک روز حضور در بروکسل و انجام رایزنی‌های دوجانبه و چندجانبه راهی تهران شد.

وی که بامداد امروز (پنجشنبه) و در ادامه سفرش به مسکو وارد بروکسل شد، امروز با وزرای خارجه سه کشور اروپایی (بریتانیا، آلمان و فرانسه) و فدریکا موگرینی به صورت دوجانبه رایزنی کرد و در نشستی با حضور وزرای خارجه سه کشور اروپایی و موگرینی درباره برجام حضور یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.