آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

نظر دیمیتری مدودف در مورد ارزهای مجازی

نخست‌وزیر روسیه درباره ارزهای مجازی و تأثیر این ارزها در زندگی آینده مردم، گفت: این ارزها از بین میروند اما تکنولوژی مربوط به آنها تاثیر فوق‌العاده‌ای در زندگی مردم خواهد داشت وشاید هم این تکنولوژی نوعی انقلاب خاموش باشد.

نخست‌وزیر روسیه درباره ارزهای مجازی و تأثیر این ارزها در زندگی آینده مردم، گفت: این ارزها از بین میروند اما تکنولوژی مربوط به آنها تاثیر فوق‌العاده‌ای در زندگی مردم خواهد داشت وشاید هم این تکنولوژی نوعی انقلاب خاموش باشد.

به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، دیمیتری مدودف نخست‌وزیر روسیه، گفت: ارزهای مجازی در حال حاضر چالش‌ جدیدی برای دولت‌ها و مشاغل ایجاد کرده و این ارزها به زودی از بین خواهد رفت اما تکنولوژی متعلق به این ارزها همچنان باقی خواهد ماند. همچنان‌که این تکنولوژی در اینترنت پابرجا مانده است.

مدودوف که در نشست اقتصادی قیدار در مسکو سخنرانی می‌کرد، گفت: تئوری‌پردازان پیش‌بینی کرده بودند که ارزهای مجازی در اواسط قرن گذشته بروز پیدا کند.

وی اضافه کرد: با این وجود ارزهای دیجیتالی یک چالش جدی برای هر کسی شده و حتی کارشناسان هم از این امر مستثنی نیستند.

مدودف اعلام کرد: امروزه هر کسی واقعاً نمی‌داند که این مسابقه ارزهای مجازی کی به پایان خواهد رسید، شاید هم آن انقلاب خاموش است.

نخست‌وزیر روسیه اضافه کرد: نمی‌تواند به طورکامل تکرار سناریوی سال ۱۹۹۰ را انکار کند، آن زمان که تعداد زیادی از شرکت‌های جدید به‌واسطه توسعه اینترنت ظاهر شدند، اما همه میدانیم که این شرکت‌ها پس از آن از بین رفتند، ولی تکنولوژی متعلق به آنها که اینترنت بود  نه‌تنها همچنان باقی است، بلکه نقش کلیدی را در زندگی ما ایفا می‌کند.

وی گفت: مشابه همین مسئله درباره ارزهای مجازی هم مصداق دارد که احتمالا این ارزها از بین می‌روند اما تکنولوژی متعلق به آن که در حال حاضر بلاک‌چین است، به عنوان واقعیت روزانه زندگی ما تبدیل خواهد شد و چنین سناریویی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.