آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

آخرین جزئیات از طرح جدید ترافیک در سال ۹۷

قنبری اعمال هر گونه تغییر در متن طرح جدید ترافیک را مغایر با هدف اصلی شهرداری در جهت ایجاد عدالت اجتماعی و مبارزه با رانت‌خواری دانست.

 

داریوش قنبری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به انتشار خبری مبنی بر اصلاحات صورت‌ گرفته روی طرح عوارض ترافیک در جلسه بررسی شورای عالی ترافیک، با بیان اینکه شهرداری در ارتباط با پیگیری حق و حقوق خود مصر است، گفت: شهرداری تهران در راستای شفاف‌سازی، مبارزه با رانت و تحقق عدالت اجتماعی میان شهروندان تهرانی مصمم به اجرای طرح جدید ترافیک است و قطعا از مجاری قانونی مراحل تصویب آن را پیگیری کرده و به دنبال اجرای آن نیز خواهد بود.

وی در رابطه با پیشنهاد شورای عالی ترافیک مبنی بر اینکه در سال اول اجرای طرح جدید ترافیک تعداد 63 هزار خودرو به صورت سهمیه‌ای از امتیاز مجوز طرح ترافیک برخوردار شوند، ادامه داد: نظر شهرداری این نیست که سهمیه‌ای را به افراد، نهاد یا ارگانی خاص اختصاص دهد، اما قرار بود دستگاه‌ها یا ارگان‌هایی که نیروهای آنها نیاز به تردد دائم در محدوده طرح ترافیک دارند، با پرداخت عوارض ترافیک به شهرداری برای سهولت عبور و مرور نیروهایشان اقدام کنند.

قنبری خاطرنشان کرد: بی‌تردید اگر در روند تصویب و اجرای طرح جدید ترافیک تغییراتی در جهت بهره‌مندی برخی افراد یا دستگاه‌هایی خاص از سهمیه طرح ترافیک با استفاده از رانت اعمال شود، با هدف اصلی شهرداری که مقابله با رانت و پیشبرد عدالت اجتماعی در میان عموم شهروندان بوده در تقابل است، چرا که شهرداری بنا ندارد استثنائی برای فرد یا دستگاهی خاص قائل شود.

معاون پارلمانی شهردار تهران، تاکید کرد: شهرداری تهران در این طرح پرداخت مبالغ تعیین‌شده برای ورود به محدوده طرح ترافیک را الزامی می‌داند و فرقی هم ندارد پرداخت‌کننده یک فرد خاص یا دستگاه یا ارگان خاصی باشد، بنابراین در هر حالتی با آنها همچون شهروندی برخورد خواهد شد که باید تکالیف قانونی خود را بدون انتظار هیچ‌گونه تبعیضی انجام دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.