آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

صدها حساب مربوط به اخلالگران بازار ارز مسدود شد

یک مقام آگاه گفت: در راستای مبارزه جدی با پولشویی و با دستور مقام محترم قضایی، صدها حساب از حساب‌های عاملان غیرمجاز ارزی بسته شد.

یک مقام آگاه گفت: در راستای مبارزه جدی با پولشویی و با دستور مقام محترم قضایی، صدها حساب از حساب‌های عاملان غیرمجاز ارزی بسته شد.

یک مقام آگاه در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: در راستای مبارزه جدی با پولشویی و با دستور مقام محترم قضایی، صدها حساب از حساب‌های عاملان غیرمجاز ارزی بسته شد.

وی با اشاره اخلال در بازار ارز توسط شبکه‌ای از دلالان، تاکید کرد: روند مبارزه با دلالان و اخلالگران بازار ارز با قاطعیت ادامه خواهد داشت.

این مقام آگاه به فعال شدن این شبکه‌های دلالی در دوره‌های نوسانات ارزی اشاره کرد و از اطلاع‌رسانی بیشتر در این باره در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش فارس اخیرا بازار ارز با نوسانات قابل توجهی مواجه شده است و این نوسانات سوداگران بازار ارز را فعال کرده است. بر این بررسی حساب‌های سوداگران و دلالان یکی از راهکارهای موثر برای مبارزه با دلالی و تشدید نوسانات نرخ ارز محسوب می‌شود.

اخبار و اطلاعات تکمیلی متعاقبا در این باره اعلام خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.