هراز شنبه و یکشنبه به سمت تهران یک طرفه می شود

کد خبر: ۷۷۲۵۲۸
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۵ 08 February 2018
|
2737 بازدید

 رییس پلیس راه شرق استان تهران گفت: از ساعت ۱۶ الی ۲۴ روزهای شنبه و یکشنبه با اعلام مأموران مستقر در محور هراز، تردد از آب اسک به رودهن در محدوده مشاء به صورت یک طرفه خواهد شد.

به گزارش مهر، سرهنگ سیاوش محبی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع تعدادی از خبرنگاران در خصوص محدودیت های ترافیکی پایان هفته جاری و اوایل هفته آینده شرق استان تهران گفت: تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به استثناء حاملان مواد سوختنی و فاسدشدنی از ساعت ۶ صبح الی ۲۴ امروز پنجشنبه و روزهای جمعه و شنبه در محور هراز ممنوع است.

رییس پلیس راه شرق استان تهران گفت: همچنین این محدودیت از ساعت ۶ صبح روز یکشنبه تا ساعت ۱۲ روز دوشنبه ادامه دارد و نیز تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ الی ۲۴ روزهای شنبه و یکشنبه از رودهن به سمت آمل ممنوع است، و همچنین از ساعت ۱۶ الی ۲۴ همان روز با اعلام مأموران مستقر تردد از آب اسک به رودهن در محدوده مشاء به صورت یک طرفه می‌شود.

وی افزود: در محور فیروزکوه نیز تردد کلیه تریلرها به استثناء مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روز جمعه از قائم‌شهر به تهران ممنوع است، همچنین این محدودیت از ساعت ۸ صبح الی ۲۴ روز یکشنبه از تهران به قائم‌شهر و بالعکس ممنوع است.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟