آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
6بازدید

بارش برف و باران در سراسر کشور

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: تا عصر دوشنبه در تمام کشور برف و باران می بارد.

به گزارش میزان، معصومه احمدی اظهار داشت: بارش برف در ارتفاعات دنا و محل سقوط هواپیما تا فردا شب ادامه داشته و تنها در روز دوشنبه بارش متوقف می شود. از روز سه شنبه بار دیگر با ورود سامانه جدید محل سقوط هواپیما هوایی برفی خواهد داشت.
 
وی ادامه داد: امروز در نیمه غربی کشور شاهد بارش برف و باران هستیم و باران در استان های آذربایجان شرقی، غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، قسمت هایی از فارس، کهگیلویه و بویر احمد و چهار محال بختیاری بارش باران ادامه دارد.
 
احمدی ادامه داد: در مرکز کشور هم شاهد بارش باران بوده و استان های قم، تهران، البرز و قزوین امروز هوایی بارانی را تجربه می کنند. البته در استان های زنجان،چهارمحال و کردستان بارش برف آغاز شده است.
 
کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه بارش ها به شمال شرق کشور می رسد، تاکید کرد: عصر امروز شاهد بارش در شمال غرب کشور خواهیم بود. همچنین از فردا شب در شهرهای مختلف سیستان ولوچستان، هرمزگان و بوشهر باران می بارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.