آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
3بازدید

40 دانشجوی نمونه کشوری معرفی می شوند

آیین اختتامیه بیست و ششمین دوره جشنواره«دانشجوی نمونه» امروز پانزدهم اسفندماه با حضور مسوولان کشوری و دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

به گزارش مهر، آیین اختتامیه بیست و ششمین دوره جشنواره «دانشجوی نمونه» امروز سه شنبه ۱۵ اسفندماه ۹۶ با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزرای بهداشت و علوم، تعدادی از رؤسای دانشگاه‌ها و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

جشنواره دانشجوی نمونه کشوری هر ساله با اهداف الگوسازی از دانشجویان نمونه، ترویج فرهنگ علم‌آموزی و پژوهش‌گری، ارتقاء انگیزه فعالیت‌های علمی و فرهنگی در میان ایشان، تشویق دانشجویان به پرورش همزمان ابعاد متعدد شخصیتشان در حوزه آموزش، پژوهش، فرهنگی و اخلاقی، هدایت دانشجویان برتر به تولید محصولات متنوع علمی-پژوهشی (مقالات، تالیف کتب، طرح‌های پژوهشی برگزار می شود.

در بیست و ششمین دوره این جشنواره که به میزبانی وزارت بهداشت برگزار می شود از ۱۳ دانشجوی برگزیده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ۲۷ دانشجوی برگزیده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قدردانی می‌شود.

ثبت نام این دوره از جشنواره از نیمه دوم مهرماه آغاز شد و تا سوم آبان ماه به طول انجامید که در این مدت در مجموع چهار هزار و ۶۲۴ دانشجو در این جشنواره ثبت نام کردند که تنها هزار و ۶۱۶ نفر از این تعداد نسبت به تکمیل و ثبت مدارک خود در سامانه جشنواره اقدام کردند.

یک‌ هزار و ۶۱ نفر از ثبت‌نام کنندگان بیست و ششمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه از دانشجویان دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم و ۵۵۵ نفر نیز دانشجویان دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.