آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
1بازدید

استیضاح وزرا برای باج‌خواهی نیست

نماینده مردم تهران در مجلس از وارونه جلوه دادن دلایل استیضاح وزرا در برخی رسانه‌ها انتقاد کرد.

 

مصطفی کواکبیان در نشست علنی امروز (یکشنبه، 20 اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر مواد 79 و 24 آیین‌نامه داخلی گفت: اخیرا در برخی سایت‌ها درباره استیضاح وزرا مطالب به گونه‌ای جلوه داده می‌شود که گویی نمایندگان باج خواهی می‌کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استیضاح حق مجلس است، افزود: من این استیضاح‌ها را امضا نکردم اما در سایت‌ها به گونه‌ای مطالب عنوان می‌شود که به هیچ وجه صحیح نیست و مجلس به هیچ وجه دنبال باج‌خواهی نبوده و تنها برای حاکمیت قانون تلاش می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افرادی که شهردار تهران را احضار می‌کنند افرادی را که صدای مرحوم هاشمی رفسنجانی را تقلید می‌کنند نیز احضار کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: رئیس سازمان برنامه و بودجه قول داد که یارانه مطبوعات و احزاب را پرداخت کند اما 6 الی 7 روز تا پایان سال باقی مانده و این یارانه پرداخت نشده است./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.