تجمع اعتراض آميز در مقابل سفارت آمريکا در باکو
جمعي از فعالان سياسي و اعضاي جنبش آزادي قره باغ با تجمع در مقابل سفارت آمريکا در باکو اعتراض خود را به سفر «باکوساکيان » رئيس جمهور خودخوانده قره باغ کوهستاني به آمريکا اعلام کردند.
جمعي از فعالان سياسي و اعضاي جنبش آزادي قره باغ با تجمع در مقابل سفارت آمريکا در باکو اعتراض خود را به سفر «باکوساکيان » رئيس جمهور خودخوانده قره باغ کوهستاني به آمريکا اعلام کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از باکو ، جمعي از فعالان سياسي و اعضاي جنبش آزادي قره باغ بعد ازظهر امروز با تجمع در مقابل سفارت آمريکا در باکو اعتراض خود را به سفر «باکوساکيان » رئيس جمهور خودخوانده قره باغ کوهستاني به آمريکا و برگزاري مراسم تبليغي در آنجا را اعلام کردند.
تجمع کنندگان که تعداد آنها به بيست نفر مي رسيد اعلام کردند کشوري که از جدائي طلبي و اشغالگري حمايت مي کند وجود سفارت اش در کشور ما لازم نيست.
تجمع کنندگان ضمن تاکيد بر دفاع از حق و حقوق خود همچنين اعلام کردند آمريکايي که حق و حقوق ما را پايمال مي کند سفارت اش به درد ما نمي خورد سفارت اش را جمع کند .
اضافه مي شود چند روز پيش هم در اعتراض به سفر«باکوساکيان » به آمريکا وزارت امورخارجه جمهوري آذربايجان با احضار «روبرت اسکوتا » سفير آمريکا درجمهوري آذربايجان يادداشت اعتراض دولت جمهوري آذربايجان به اين اقدام مقامات آمريکايي را به وي تسليم کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.