رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۲

فوتو نیوز «تابناک»؛

سپاه ظرفیت‌هایش برای استیفای حقوق فلسطینی‌ها را فعال‌تر می‌کند/بیادی: برخی به دنبال کودتای بدون خونریزی هستند

سپاه ظرفیت‌هایش برای استیفای حقوق فلسطینی‌ها را فعال‌تر می‌کند

تصاویر با شما سخن می گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند. از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

سپاه ظرفیت‌هایش برای استیفای حقوق فلسطینی‌ها را فعال‌تر می‌کند/بیادی:  برخی به دنبال کودتای بدون خونریزی هستند

مقداد امیری- تصاویر با شما سخن می‌گویند؛ تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوش‌تر؛ می‌خواهیم با بخش خبری «فوتونیوز»، مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند.

از این پس، عصرگاه هر روز با «فوتو نیوز» تابناک، حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوش‌شان الصاق می‌کنیم، تا بهتر بدانیم. چه کسی حرف زده و از چه سخن گفته است. کوتاه و مختصر؛ به احترام وقت شما و فرصتی که برای دانستن می‌گذارید.

{$sepehr_album_30700}

۰۱

۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
۰۱
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۱ ۲۳:۲۱

ﺩاﻧﺸﺠﻮﻱ ﺧﺎﺭﺝ اﺯ ﻛﺸﻮﺭ ﻫﺴﺘﻢ و ﺣﻖ ﺑﺎﺯ ﻛﺮﺩﻥ ﻳﻚ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﻜﻲ ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻳﻢ, ﻟﻂﻔﺎ ﺣﻘﻮﻕ اﻧﺴﺎﻧﻲ ﻣﻦ اﻳﺮاﻧﻲ ﺭﻭ ﺑﮕﻴﺮﻧﺪ!

hamid۱۳۹۷/۰۱/۱۱ ۲۳:۱۰

مردم ما تو زلزله بی خانمان شدند و 1000مورد دیگه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.