رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

استقبال سازمان ملل از اعلام تاریخ انتخابات پارلمانی افغانستان

نمایندگی سازمان ملل در افغانستان از اعلام تاریخ برگزاری انتخابات پارلمانی و شورای شهرهای این کشور استقبال کرد.

نمایندگی سازمان ملل در افغانستان از اعلام تاریخ برگزاری انتخابات پارلمانی و شورای شهرهای این کشور استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افق، «تادامیشی یاماموتو»، نماینده ویژه سازمان ملل در امور افغانستان ضمن استقبال از اعلام تاریخ انتخابات پارلمانی و شورای شهرهای افغانستان گفت که اعلام تاریخ برگزاری انتخابات، این انتخابات را از مرحله برنامه‌ریزی به سوی اجرا پیش می‌برد.

وی مشارکت مردم را در تمام مراحل انتخابات مهم خواند و افزود که اقدام تازه کمیسیون انتخابات، برای ثبات افغانستان مهم است.

یاماموتو در ادامه بر برگزاری انتخابات شفاف در افغانستان تأکید کرد و گفت که سازمان ملل از این روند حمایت خواهد کرد.

این درحالی است که کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان امروز اعلام کرد که انتخابات پارلمانی و شورای شهرهای افغانستان در ۲۸ مهر سال جاری برگزار می‌شود.

«عبدالبدیع صیاد» رییس کمیسیون انتخابات افغانستان گفت که متعهد به برگزاری انتخابات شفاف هستیم و انتخابات پارلمانی پس از مشورت با احزاب سیاسی و نهادهای مدنی به تعویق افتاده است.

این درحالی است که پارلمان افغانستان اکنون سومین سال کاری غیر قانونی خود را سپری می‌کند. کمیسیون انتخابات افغانستان قبل از این، شانزدهم ماه تیر سال گذشته را تاریخ برگزاری انتخابات اعلام کرده بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.