آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

آزارگر کرمانشاه دستگیر شد

پسر جوانی که در یکی از محلات شهر کرمانشاه اقدام به اغفال نوجوانان و سوء استفاده از آنها می کرد، دستگیر شد.

به گزارش جام جم، پسر جوانی که با پرسه زدن مقابل دبیرستان‌های سطح شهر کرمانشاه اقدام به اغفال نوجوانان کرده و آنان را وادار به انجام کار‌هایی نظیر سرقت می‌کرد، شناسایی و دستگیر شد.

این متهم علاوه بر آنکه قربانیان خود را مورد آزار و اذیت جنسی قرار می‌داد، آنها را وادار به مصرف مواد مخدر می‌کرد.

پس از چند مورد شکایت از متهم، پلیس آگاهی کرمانشاه با هماهنگی مقام قضایی، نسبت به دستگیری وی اقدام و در بازجویی‌ها، این فرد به انجام کار‌های مجرمانه اعتراف کرد.

این فرد پس از تکمیل تحقیقات، تحویل مراجع قضایی و با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شده است.

شهروندان در صورتی که شکایتی از این شخص دارند می‌توانند به اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی واقع در میدان لشکر و یا شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه مراجعه کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۰۹:۴۵

اعدام

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.