آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

7کشته و 17زخمی درشورش زندان کارولینای جنوبی

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه گزارش داد: شورش در زندانی در کارولینای جنوبی امریکا منجر به کشته شدن هفت زندانی و زخمی شدن 17 نفر دیگر شد.

خبرگزاری فرانسه روز دوشنبه گزارش داد: شورش در زندانی در کارولینای جنوبی امریکا منجر به کشته شدن هفت زندانی و زخمی شدن 17 نفر دیگر شد.

به گزارش ایرنا، مقام های زندان، شورش در این زندان را یکی از مرگبارترین درگیری ها طی چند دهه اخیر در آمریکا توصیف کردند. درگیری میان زندانیان عصر روز یکشنبه آغاز شد و بامداد روز دوشنبه پایان یافت و به نگهبانان زندان و مجریان قانون که برای کنترل اوضاع به زندان اعزام شدند، آسیبی نرسید.

این زندان که گفته می شود ظرفیت پذیرش حدود یکهزار و 800 زندانی را دارد از بالاترین تدابیر امنیتی برخوردار است که در سال 1993 تاسیس شد. هدف از ساخت این زندان این بود که مجرمان خشن و زندانیانی را در خود جای دهد که دارای مشکلات رفتاری هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.