آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
2بازدید

تصویب افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس

تصویب افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس در کمیسیون‌های اصلی و فرعی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در تشریح موافقت اعضای کمیسیون عمران و محیط زیست با افزایش نرخ کرایه تاکسی و اتوبوس گفت: در جلسه مشترک امروز کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و کمیسیون حمل‌ونقل شورای اسلامی شهر تهران لایحه تعیین کرایه خطوط اتوبوسرانی، مینی‌بوسرانی و نرخ انواع تاکسی مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: این لایحه در کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تهران به عنوان کمیسیون اصلی و کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت اعضای این کمیسیون با افزایش نرخ کرایه جابه‌جایی مسافر اتوبوس‌ها و تاکسی موافقت کردند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: به این ترتیب افزایش ۱۰ درصدی اتوبوس‌های بخش عمومی و افزایش ۱۵ درصدی اتوبوس‌های بخش خصوصی و همچنین افزایش ۱۲.۵ درصدی نرخ کرایه انواع تاکسی مورد موافقت اعضا قرار گرفت.

نوری تاکید کرد: افزایش‌هایی که در این دو کمیسیون مورد موافقت قرار گرفته برای تصویب نهایی باید به صحن شورا بیاید تا پس از موافقت اکثریت اعضا اجرایی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۹ ۲۳:۱۲

آون وقت افزایش حقوق 10 درصد است?؟؟؟؟؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۹ ۰۸:۳۶

((( مورد موافقت اعضا قرار گرفت ))) این اعضاء محترم خودشون با تاکسی و اتوبوس تردد میکنن؟؟؟!! میدونن که خیلی ها ریال به ریال اول ماه روی این هزینه اشون هم حساب کردن؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۹ ۰۷:۵۳

"کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران"
اگر محیط زیست و ... مهم هست براشون ، بایستی نرخ خدمات عمومی را کاهش بدهند تا مردم از وسایل شخصی کمتر استفاده کنند ، نه اینکه بر عکس عمل بشود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.