آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

لاوروف: آمریکا قصدی برای خروج از سوریه ندارد

وزیر خارجه روسیه می‎گوید آمریکا بر خلاف ادعاهایش قصد خروج از سوریه را ندارد و در حال تقویت نیرو در شرق رود فرات است.

وزیر خارجه روسیه می‎گوید آمریکا بر خلاف ادعاهایش قصد خروج از سوریه را ندارد و در حال تقویت نیرو در شرق رود فرات است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه می‌گوید آمریکا قصدی برای خروج از سوریه ندارد و با جدیت خواهان استقرار نیرو در شرق رود فرات است.

لاوروف در ادامه، بازسازی اقتصادی سوریه را امری زمان‌بر توصیف کرد و گفت: همه باید در راستای منافع مردم سوریه و با رعایت احترام کامل به حق حاکمیت و تمامیت ارضی این کشور عمل کنند.

وی ادامه داد: از این بابت بر این نکته تاکید کردم که کشورهای زیادی عمداً هدف تجزیه سوریه را دنبال می‌کنند.

به گفته وزیر خارجه روسیه، تنها هدف ادعایی آمریکا مبارزه با تروریسم و شکست داعش عنوان می‌شود حال آنکه علیرغم همه این ادعاها که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا هم مطرح می‌شود، آنها در تلاش برای استقرار در شرق فرات هستند.

اظهارات لاوروف کمتر از یک ماه بعد از آن مطرح می‌شود که ترامپ به طور ناگهانی از ضرورت خروج نیروهای آمریکایی از سوریه سخن گفت حال‌آنکه پیشتر وزارت دفاع و امور خارجه آمریکا در اقدامی مغایر با ادعاهای ریاست جمهوری، سقف زمانی حضور در سوریه را لغو کرده بودند.

پیشتر نیز وزارت خارجه روسیه در خصوص خطر ایجاد یک شبه دولت از سوی آمریکا در شرق رود فرات هشدار داده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.