بازداشت پدری که فرزند معلولش را دار زد

کد خبر: ۷۹۶۰۴۲
|
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰ 05 May 2018
|
2046 بازدید
|
۱

دادستان عمومی و انقلاب کرج از رسیدگی ویژه و فوق العاده به پرونده ضرب و شتم یک کودک معلول در کرج خبر داد و گفت: پدر این طفل دستگیر و روانه زندان شده است.

به گزارش ایسنا، حاجی رضا شاکرمی در تشریح جزئیات این پرونده اظهار کرد: این دختربچه دارای معلولیت جسمی و ذهنی است و مادر او به دلیل مشکلاتی که با همسرش داشته، خانه را ترک کرده است.

وی اضافه کرد: پدر این کودک با سوءاستفاده از نبودِ همسرش در خانه با قمه به سر و صورت طفل زده و فیلمی را از شکنجه‌های کودک معلول تهیه و برای مادر طفل ارسال کرده است.

شاکرمی افزود: با ارسال شکایت مادر این طفل به دادسرا پرونده کودک‌آزاری تشکیل شد و صحت موضوع کودک آزاری با حضور بازپرس ویژه دادسرای مربوط به جرائم جنایی مورد بررسی و تأیید قرار گرفت. پس از بررسی‌های لازم پدر طفل بازداشت و روانه زندان شده است.

به گفته دادستان عمومی و انقلاب کرج، انگیزه پدر سنگدل از این اقدامات بازگشت مادر طفل به خانه و زندگی بوده است.

شاکرمی تصریح کرد: حضانت طفل پس از درمان و معالجه در صورت درخواست مادرش به وی داده می‌شود و در غیر اینصورت طبق قانون، تحویل بهزیستی خواهد شد

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سید مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۵
مجلس چه کاری واجب تر از تصویب قانون لایحه حمایت ازکودکان داره؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟