آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

راهپیمایی حامیان مقتدی صدر در بغداد

هزاران عراقی به منظور حمایت از ائتلاف "به خاطر پیشرفت به سوی اصلاحات" در انتخابات عراق که حامی رهبر جریان صدر این کشور است در مرکز بغداد راهپیمایی بزرگی را برگزار کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که مردم در میدان‌های بغداد پلاکاردها و تصاویری در حمایت از ائتلاف "به خاطر پیشرفت به سوی اصلاحات" و مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در دست داشتند.

از سوی دیگر مقتدی الصدر همزمان با این راهپیمایی به بغداد رفت.

ابراهیم الجابری، از رهبران جریان صدر به نیابت از مقتدی صدر در مقابل جمع کثیری از مردم که در میدان التحریر در مرکز بغداد گرد آمده بودند، گفت: پرچم عراق را حمل می‌کنیم هرچند که کوچک است و هشدار می‌دهم که تروریسم در کمین شما است.

الجابری به نیابت از مقتدی صدر ضمن تأکید بر عدم انتخاب "هر فرد با تجربه بی‌ریشه" در انتخابات پارلمانی عراق، نسبت به احتمال انجام عملیات‌های تروریستی همزمان با انتخابات هشدار داد.

وی از ناظران و کمیسیون انتخابات خواست تا به نیروهای امنیتی هرگونه تهدیدات مفسدان را گزارش دهند.

این مقام عراقی تأکید کرد: افرادی که مقیم خارج هستند باید از کشورشان حمایت کنند و باید بدون توجه به فشار احزاب و شبه نظامیان رأی دهند.

شایان ذکر است که پیشتر مقتدی صدر از مردم عراق خواسته بود تا به منظور شرکت در انتخابات پارلمانی این کشور راهپیمایی میلیونی را برگزار کنند.

قرار است این انتخابات در ۱۲ ماه جاری میلادی (۲۲ اردیبهشت) برگزار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.