آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

قاتل خاموش در آمل 2 قربانی گرفت

فرمانده انتظامی ‌شهرستان «آمل» از وقوع حادثه گازگرفتگی و مرگ 2نفر در چادر مسافرتی در منطقه «لار» خبر داد.

به گزارش عصر ایرانیان، سرهنگ « نعمت ا... آزادی» با اعلام این خبر، گفت: روز یکشنبه درپی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع حادثه گازگرفتگی در منطقه «لار» شهرستان «آمل» ماموران انتظامی‌به محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی‌شهرستان آمل افزود: ماموران با حضور در محل حادثه در بررسی‌های اولیه دریافتند، 2 مرد به نام‌های»علی- ق» و»بهادر- ب» ۴۸ ساله، داخل چادر به علت استنشاق گاز ناشی از دود ذغال دچار خفگی شدند و قبل از هرگونه امدادرسانی جان باختند.

سرهنگ آزادی به شهروندان هشدار داد: برای گرم کردن داخل چادر در مسافرت‌ها، از روشن کردن ذغال خودداری یا در صورت امکان نسبت به بازکردن قسمتی از چادر برای خروج گازهای سمی‌اقدام کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.