رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
33بازدید
۱۱۸

نشریه اسرائیلی جروزالم پست نوشت؛

در جنگ احتمالی، کدام نقاط ایران از سوی اسرائیل آماج قرار می‌گیرد؟

احتمال درگرفتن جنگ میان ایران و اسرائیل به‌ واسطه اهداف متباین هر یک از این دو و روش‌های متفاوت هر یک برای رسیدن به اهداف در این زمینه بسیار افزایش ‌یافته است. ایران خواهان دسترسی به اهداف خود از مسیر سوریه و ایجاد پایگاه‌های مطمئن در سوریه است و اسرائیل مصمم به جلوگیری از بروز این اتفاق.

در جنگ احتمالی، کدام نقاط ایران از سوی اسرائیل آماج قرار می‌گیرد؟

احتمال درگرفتن جنگ میان ایران و اسرائیل به‌ واسطه اهداف متباین هر یک از این دو و روش‌های متفاوت هر یک برای رسیدن به اهداف در این زمینه بسیار افزایش ‌یافته است. ایران خواهان دسترسی به اهداف خود از مسیر سوریه و ایجاد پایگاه‌های مطمئن در سوریه است و اسرائیل مصمم به جلوگیری از بروز این اتفاق.

به گزارش «تابناک»؛ نشریه اسرائیلی جروزالم پست با اشاره به این موضوع در مطلبی، ویژگی‌های جنگ احتمالی میان ایران و اسرائیل را بررسی و به نقاط ضعف ایران که می‌تواند مورد توجه اسرائیل باشد، اشاره کرده است.

*نقل این مطالب از سوی تابناک به معنی تأیید نظرات این نشریه و نویسنده آن نیست*

این نشریه بیان می‌کند: اسرائیل هم در کلام و هم کتبی و اسنادی، به همه خطوط قرمز خود متعهد شده است و قرمزترین این خطوط این است که اسرائیل به‌هیچ‌وجه به سوریه اجازه نخواهد داد به پایگاه‌هایی برای عملیات‌های ایران تبدیل شده و مراکز تولید موشک‌های با دقت بالا در سوریه از سوی ایران ایجاد شود.

در جنگ احتمالی، کدام نقاط ایران از سوی اسرائیل مورد هدف خواهد بود؟

از سوی دیگر، جمهوری اسلامی ایران نیز به همه اهداف و مقاصد خود متعهد است؛ استفاده از سوریه به ‌عنوان یک پایگاه مطمئن منطقه‌ای و ایجاد مراکز تولید موشک در این کشور. در نتیجه چشم‌انداز درگیری یک جنگ بین ایران و اسرائیل بسیار محتمل است؛ آن‌قدر بالا که می‌توان به این موضوع توجه کرد که این جنگ به چه صورتی خواهد بود و شعبات و شاخه‌های این تعارض مهلک به چه ترتیبی رقم می‌خورد.

اگر چنین جنگی دربگیرد، به معنی پایان دوره‌ای است که با جنگ «یوم کیپور» در سال 1973 میان مصر و اسرائیل رقم خورد و منجر به شکل‌گیری توافق صلح میان اسرائیل و مصر که آن زمان قدرتمندترین کشور متخاصم با اسرائیل در خاورمیانه بود، شد، که خود مقدمه‌ای بر خاتمه تخاصم و تعارض میان اعراب و اسرائیل بود.

طی چهار و نیم دهه‌ای که از این توافق گذشته، اغلب تعارضات اسرائیل با گروه‌های غیردولتی بوده که ازجمله آن‌ها باید به تعارض طولانی‌مدت میان اسرائیل و حزب‌الله از نایبان ایران در منطقه اشاره کرد که منجر به تعارض بزرگ سال 2006 میان این دو شد.

در خصوص جنگ میان ایران و اسرائیل اولین سناریو که باید موردتوجه قرار گیرد، این است که آیا ایران اقدام به تعارض مستقیم با اسرائیل می‌کند یا از طریق حزب‌الله وارد عمل خواهد شد (با توجه به این‌که ارتش سوریه اکنون به‌شدت مشغول مبارزه با نیروهای مخالف سنی در شمال شرق سوریه بوده تا از جان گرفتن مجدد آن‌ها جلوگیری کند).

بنا به دو دلیل عمده و اساسی، ممکن است ایران اقدام به حمله مستقیم به اسرائیل کند؛ نخست این‌که اقدام از طریق موشک‌های حزب‌الله به‌اندازه کافی برای اسرائیل هزینه‌بر نخواهد بود تا مانع از ادامه حملات آن به پایگاه‌های ایران در سوریه شود. به‌ویژه این‌که ریسک تلافی‌جویی مستقیم اسرائیل علیه ایران هنوز هم در این طرح وجود دارد.

از سوی دیگر خستگی حزب‌الله از جنگ می‌تواند دلیل دیگری باشد که ایران را متقاعد به حمله مستقیم به اسرائیل یا همکاری مستقیم در این حمله با نایب بزرگ خود در منطقه کند. نتیجه فعالیت‌های حزب‌الله که از سال 18982 به‌عنوان گروه کوچکی تنها با دو میلیون تن، عملیات خود را آغاز کرد، این شد که اسرائیل موقتاً در سال 2000 از جنوب لبنان عقب‌نشینی کند تا در سال 2006 که جنگ مستقیم دیگری میان این دو رخ داد.

اما مدت‌زمان استراحت برای حزب‌الله کاملاً کوتاه بود و شش سال بعد دوباره این گروه در جنگ خونین سوریه که هنوز هم ادامه دارد وارد شده است. داده‌های جمعیتی نیز نشان می‌دهد که نرخ رشد جمعیت شیعه در لبنان کاهش ‌یافته به گونه ای که در سال 2004 به نرخ باروری اروپایی رسیده است؛ به معنی این‌که نرخ جایگزینی جمعیت کمتر از نرخ مرگی و میر است. این مسأله به معنی آن است که تجدیدقوا برای حزب‌الله یا از دست دادن قوا در جنگ بسیار سخت خواهد بود.

در نتیجه احتمال دارد که ایران اقدام به حمله مستقیم به اسرائیل کند. ازآنجایی‌که ایران توان هوایی چندانی نداشته و ظرفیت زیادی برای اعزام نیرو از ایران به سمت اسرائیل را ندارد، درنتیجه این جنگ به‌احتمال‌زیاد یک جنگ موشکی خواهد بود که حزب‌الله نیز در آن مشارکت خواهد کرد.

یک چنین جنگ موشکی و درنتیجه آن استفاده اسرائیل از حداکثر توان هوایی خود می‌تواند نقاط ضعف هر دو طرف جنگ را صرف‌نظر از تفاوت فاحش در جمعیت و اندازه نشان دهد (ایران 80 میلیونی در برابر اسرائیل 8.5 میلیون نفری، ایران 1.6 میلیون کیلومترمربع در برابر اسرائیل تنها با 212 هزار کیلومترمربع وسعت).

با وجود این تفاوت فاحش ایران در سه موضوع اساسی به ‌اندازه اسرائیل آسیب‌پذیر است. اول این‌که 90 درصد از منابع نفت و گاز ایران از یک مسیر در جنوب شرق مرز ایران و عراق یعنی از بندر خارک صادر می‌شود. درآمد حاصل از این صادرات برابر با 40 درصد از بودجه کلی دولت ایران و تقریباً نیمی از ذخایر ارزی ایران است.

در عین ‌حال بندرعباس در جنوب این کشور 90 درصد از تجارت کانتینری ایران را صورت می‌دهد. کالاهایی که از این بندر و در کانتینرها وارد و صادر می‌شوند تنها 15 تا 20 درصد از مجموع تجارت ایران را تشکیل می‌دهند اما کالاهایی هستند که تفاوت بین قرن 21 و قرن 19 را در این کشور رقم‌زده و برای بسیاری از ایرانی‌ها حائز اهمیت هستند.

می‌توان به‌راحتی حدس زد که اسرائیل تمرکز اصلی خود را بر این دونقطه ضعف ایران خواهد گذاشت. در نتیجه این جنگ به ‌شدت مخرب و افسارگسیخته خواهد بود، زیرا نه ‌تنها برای ایران و اسرائیل بلکه برای دولت‌های همسایه نیز مشکلاتی رقم خواهد زد. اسرائیل حتی ممکن است به فرودگاه‌های لبنان و سوریه و عراق نیز برای جلوگیری از تحرک قوا و تجهیزات ایران حمله کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۳/۲۶ ۰۰:۵۵

مرده شور اسراییل ببره نامرد کثیف انشالله که نابودی اسراییل بدست ایرانیان قوی و همیشه در صحنه اتفاق میوفته خدا لعنتشون کنه خاک بر سر بی پدر مادرشون

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۰ ۲۲:۱۰

فک نمیکنم اسرائیل جرأت این کار رو داشته باشه چون میتونه حدس بزنه سپاه چه عکس العملی نشون میده ،البته بازم شرطن وشروطه ها که سپاه فقط روی موشک‌ها حساب باز نکنه وبتونه باناوگان هوایی وزیر دریایی اتمی اسرائیل مقابله کنه ،امیدوارم هیچ انسانی هیچ جای دنیا جنگ رو تجربه نکنه

ناشناس۱۴۰۱/۰۵/۲۴ ۰۸:۵۳

حاضرم خودم یه تنه هواپیمای جنگنده بمب افکن رو ببرم سر اسراییل، یکسره یعنی حتی اگر بازگشتی با اون جنگنده ممکن نباشه. و خودم هم کشته بشم.
حاضرم به این قیمت.

حیدر۱۴۰۱/۰۵/۱۷ ۰۱:۲۳

در جنگ ۳۳ روزه تموز ۲۰۰۶ و آخرین جنگ حماس و مقاومت مجاهدان فلسطینی با رژیم اشغالگر صهونیستی بنده کنار رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی در جنگ حضور داشتم و خدا شاهد است روزها و شب های سختی رو سپری کردیم و هر ۲۴ ساعت حداکثر یک ساعت اونم هوشیار میتونستم استراحت کنم و ۲۲ ساعت رو در کنار مجاهدان در میدان نبرد بودم و در حساس ترین میدان جنگ مشغول مجاهدت بودیم با همکارانم در حساس ترین رده ۱۴۰ ن ق س و اینها رو بابت ریا نگفتم از این جهت نوشتم که به نگارنده مطلب عرض کنم تحلیل شما در مورد جنگ مستقیم ایران با رژیم اشغالگر اسرائیل نواقص بسیاری است و حق مطلب رو صحیح و درست و کامل به جا نیاوردید

محمد حسین۱۴۰۰/۰۸/۱۹ ۲۱:۵۶

نابودی اسراییل یک تکلیف است که محقق خواهد شد مطمعن باشین اسراییل 25 سال دیگر را نخواد دید این وعده الهی است

ناشناس۱۴۰۰/۰۱/۲۰ ۱۴:۵۶

اول اینکه امیدوارم جنگ نشه؛دوم اینکه هیچ کشوری بدون منافع نمیاد از ایران حمایت کنه

داود۱۳۹۹/۱۲/۱۱ ۱۹:۳۳

مرگ ی بار شیون ی بار

سید محمد احمدی۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۲۰:۲۶

اسرائیل غده سرطانی است و باید از بین برود، زوال اسرائیل قطعی است؛ نبرد اصلی با آمریکا میباشد

سید محمد احمدی۱۳۹۹/۱۰/۲۱ ۱۹:۵۹

سلام، به نظر من اسرائیل بعد از جنگ ٣٣ روزه علیه حزب‌الله لبنان، به این نتیجه رسیده که نه تنها علیه ایران، بلکه حتی علیه حزب الله نیز نمی‌تواند وارد جنگ شود؛ با وجود گذشت 13 سال، اسرائیل هنوز در کابوس جنگ 33 روزه به سر می‌برد و نیروی زمینی ارتش این رژیم، هم چنان ناکارآمد میباشد؛ به قول آیت‌الله خامنه‌ای : اگر غلطی از سردمداران رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی ایران، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.

ناشناس۱۳۹۹/۱۰/۱۸ ۱۹:۴۵

اسراییل شهر مارو نزنه بقیه اش رو کار ندارماگه یه گلوله بزنی پدرت رو در میارم اسراییل .ازما گفتن بود.شب بخیر برادرهای رزمنده اسلام..

جواد۱۳۹۹/۰۹/۱۲ ۰۱:۳۸

الهم الجل ولیک الفرج

محمد۱۳۹۹/۰۹/۰۸ ۱۷:۴۵

چقدر جنگ با اسراییل را طولانی می بینید اصلا در برابر اماج موشک های ایرانی دوام نمی اورند
اسرائیلی های ترسوووووووو

حمید۱۳۹۹/۰۹/۰۳ ۱۹:۱۴

به خدا و به خون پاک شهدا قسم اگه جنگی اتفاق بیفته از تمام ارزو های جوونیم دل میکنم و میرم جنگ که کار رو برای همیشه یکسره کنیم

ناشناس۱۳۹۹/۰۸/۱۶ ۱۴:۳۱

صدام با این همه تچهیزات پیشرفته که داشت آن را شکست دادیم اون وقت ضعیف بودیم الان با داشتن تجهیزات پیشرفته اسرائیل فرسط ندارد برای مقابله

hamid۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۰۱:۲۶

آقایون .من خودم جنگ با اسراییل کنترات از سپاه برداشتم .دعوانکنید‌.

ایران۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۱۵:۰۷

جنگ سوریه برا ایران تجربه شده . که فعلا نباید جنگید . اقتصاد هم خرابه . تجهیزات هم ناکار امدی خودشو نشون داد . اف ۳۵ معذل بزرگی شده . ایران در حال تحقیقات نوین نظامی هستش

سید امید نوری۱۳۹۹/۰۶/۱۵ ۰۳:۰۴

با سلام
فقط یک سوال و بعد یک جمله
سوال:
آنها که تحلیل بلدند فارغ از هرگونه گرایش و جناحی بگویند تا حال کدام یک از جملات که مقام معظم رهبری به صورت قطعی گفتند تحقق نیافته است؟؟ با تحلیل جواب دهید نه سطحی و مغرضانه!
تمامش کنید این تحلیل های سطحی و مغرضانه را!

فرشاد۱۳۹۹/۰۶/۰۷ ۱۹:۳۳

کاری به جنگ ندارم اما اونایی که میگید بمباران هسته ای میشه اینطور نیست اسرائیل نهایت بعد از ویرانی درشمال افریقا ایجاد میشه و ایران دیگه کاری بهش نداره اما شلیک اولین بمب اتم از طرف هر کشوری پایان کل دنیاست پس امریکا بهش اجازه نمیده

Avalanche۱۳۹۹/۰۴/۱۹ ۲۲:۳۹

اگه بخوایم منطقی فکر کنیم توان نظامی و تسلیحاتی و تجهیزاتی اسرائیل خیلی پیشرفته تر و بالاتر از ایرانه و اسرائیل حامیان زیادی داره. اگر جنگی صورت بگیره به احتمال ۷۰٪ با شکست ایران تموم میشه تنها راهی که میمونه دعا کردن و امیدواری برای پیروزی ایرانه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۸/۰۷ ۱۹:۲۳

ایران برنده هر جنگی هست

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۲۶ ۱۱:۱۵

جنگ اینده با امریکا خواهد بود نه با اسراییل

ناشناس۱۳۹۷/۰۷/۰۷ ۰۰:۲۷

ایران ب تنهایی نمیتونه اسرائیل رو نابود کنه چون اسرائیل تنها نیست اون متشکل از چند کشوره.تنها امام عصر هست ک اونارو نابود میکنه و ایران همراهیش میکنه دعا کنید برای ظهور این جمعه هم نیامد اقا.....

محمد حسین۱۴۰۰/۰۸/۱۹ ۲۲:۰۱

نابودی اسراییل تکلیفی است که برگردن ما ایرانی ها هست و این تکلیف را خدا برگردن ما گذاشته

سرباز وطن۱۳۹۷/۰۷/۰۳ ۲۲:۱۱

من شخصا به عنوان یه جوون۲۰ساله اماده هستم که اگر یک یهودی عربی وهابی بخواهد به خاک ایران تعارض داشته باشد به خون پاک شهدا قسم جوابی داده میشه بهشون که روزی هزاربار ارزوی مرگ بکنن
مردم ایران همگی بافرهنگو باغیرتو و با اصل و نصب هستند و به هیچ غیر ایرانی اجازه نخواهیم داد که دست از پا دراز تر کنه
یا علی

شهید گمنام۱۳۹۷/۰۷/۰۱ ۰۳:۱۳

تا سال 1400 نباید هیچ جنگی صورت بگیره باید سکوت کرد و زیاد به اسراییل و امریکا هم کاری نداشته باشیم
چون ایران دوتا مشگل اساسی داره مشگل اقتصادی مشگل تولید داخلی ما همه چیز رو در داخل تولید نمیکنیم
و درصورت جنگ با بحران های شدید مواجه خواهیم شد و تازه یه مشگل دیگه مرز های ما به اندازه مقاومت کردن
در مقابل 3 کشور تقویت نشه و درصورت جنگ 50 میلیون جمعیت ایران از دست میره پس جنگ کردن راه درستی
برای پیشرفت علم نیست ما میتونیم مرز هایی رو که بیشتر احتمال نفوذ و خطر رو داره موشک بگذاریم و جا هایی که
باز احتمال نفوذ هست رو از تیربار استفاده کنیم اسراییل 200 بمب هیدروژن داره هر بمب هیدروژن 1میلیون نفر رو میکشه
و تمام منابع کشور نابود میشه ایران حداقل حداقل تا 20 سال دیگه نباید وارد هیچ جنگی بشه چون فایده نداره
من در تعجب هستم که چرا انسان نمیتونه قدرت خورشید رو برای خودش بکنه خورشید خیلی قدرت داره ولی سال هاست
که حتی انسان نمیتونه طرف خورشید بره خورشید حتی از کره زمین هم قدرتش بیشتره جنگ سال 60 تا 68 برای ایران تجربه بود

علیرضا۱۳۹۷/۰۶/۳۰ ۱۸:۳۳

بعضیا میگن مشکل ایران با اسراییل چیه که بجنگه مسکل ما اینه که کلا وجود اسراییل اشکال داره کشور ساختگیه مصنویی واینم بگم که ماهم بمب هسته ای داریم مطمعن باشین من حاظرم حتی ماهم نابودشیم ولی اسراییلم نابودشه مطمعنباشین اسراییل توانشو داست تا الان چندین مرتبه ایرانو از بین میبرد وخیالم نکنین اسراییل با جمهوری اسلامی مشکل داره نه اسراییل با ایرانیو شیعه مخالف وفرصت پیدا کنه نسل ایرانو از بین میبره وتنها دلیل اینکه جرأت این کارو نداره قدرت ارتش وسپاه ایرانه واین آرزورو دود میشه و به اسمان میبره .

علیرضا۱۳۹۷/۰۶/۳۰ ۱۸:۲۴

من که راضیم جنگشه که اسراییل نابود بشه واقعا که دینمون به اسلام ادا بشه خدایا شکرت یه عده انسانهای بیگناهم ازبین میرن ولی باز خداروشکر که اسلام استوارتر از همیشه میشه تا دنیا بفهمه با شیعیان حضرت علی علیه سلام وپیروان رهبرمون حصرت ایت الله خامنه ای نباید تند برخورد کنه اینا از نرم برخورد کردن ایران سواستفاده کردن نتیجش دنیارو تکان خواهد داد وخاورمیانه ای بدون اسراییل با قدرت نمایی ایران خواهیم داشت به امید اون روز خدانگهدار.

علیرضا۱۳۹۷/۰۶/۳۰ ۱۸:۰۵

من حاضرم جنگ بشه اسراعیلو از بین ببریم به هرقیمتی که شده,تواین جنگهم باید تروخشک باهم بسوزه ترسم نداریم تا درس عبرتی باشه برای آیندگان یهود که بدونن با شیعه نباید طرف شد

ناشناس۱۳۹۷/۰۶/۲۴ ۱۲:۲۶

ههههههه تو همین خیال باش

امیر۱۳۹۷/۰۶/۱۴ ۰۱:۵۸

عرض کنم که اگه جنگ بشه اقازادهای همیشه در صحنه خط مقدم هستن البته از آمریکا

فرهنگ از اصفهان۱۳۹۷/۰۶/۰۴ ۰۲:۲۸

با سلام
به نظر من آمریکا نزدیک به بیست سال پیش من سرباز بودم میخواست به ایران حمل کند ول جورعت نکرد
حالا که ایرا هر روز ش قدرتش بیشتر میشد
قابل توجه کسانی که آ مریکا بهشون کپن میدد

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۹ ۰۵:۱۱

جنگ بشه حالا حمایت هم میکنیم

پیما۱۳۹۷/۰۲/۱۹ ۱۶:۴۱

احسنت

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۲۲:۲۴

آقا زاده ها رو که خود مردم با رای دادن به پدرانشون سر کار آوردن
ضمنا کسی برای دفاع از اونا قرار نیست بجنگه
اونا امروز هستن و فردا یکی دیگه. اونی که باید ازش دفاع کرد ایران و ملت ایرانه

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۲۰:۰۱

اونام تاسیسات هسته ای دارند

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۴۱

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
چقدر راحت فتوای جنگ دادید و می دهید.
با درود بر روان پاک شهدای جنگ ایران و عراق باید عرض کنم که در طول تاریخ فقط جنگ های پیغمبر اکرم و امیرالمومنین و عاشورای ابا عبدالله (سلام الله علیهم) به معنی واقعی کلمه انسان ساز بود. امام زمان (علیه السلام) و دین خدا احتیاجی به نابودی اسرائیل ندارد. به جای جنگ و کشتن جسم ها و هزینه های بی خود و الکی بروید این پولها را خرج فرهنگ و شعور و روح و دین و ایمان و اقتصاد مردم کنید ، خرج ازدواج و اشتغال و علم جوانان کنید خرج سلامت جسم و روح جامعه کنید ، خرج اقتصاد مریض کشور کنید که این فشار اقتصادی هر روز داره بر تعداد فحشا و بزهکاری جسمی و روحی و اقتصادی کشور می افزاید، خرج خداشناسی و امام شناسی و دین و تقوای مردم کنید آن وقت ببنید از آسمان و زمین برکات خداوند تبارک و تعالی بر ما خواهد بارید و آنوقت که از درون خودمان را قوی کردیم، آن وقت است که کفار جرات نزدیک شدن و تهدید ما را نخواهد داشت.

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۳۸

در صورت وقوع جنگ اگراسراییل کم بیاورد در نهایت با سلاح هسته ای تهران را تبدیل به هیروشیما می کند وانوقت دو کشور ویرانه شده پای میز مذاکره می نشینند

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۲۰ ۰۷:۴۷

مهمترین مسئله دشمن شناسی است .آیا دشمنان ما (اسراییل و آمریکا ) آنقدر مرام دارند و جوانمرد هستند که حمله اتمی نکنند؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۳۵

اگه روزی هم جنگ بشه عاشقان شهادت در کشورمون زیاده چون دشمن اول ما اسراییله ، پس مرگ بر اسراییل

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۲۱ ۰۸:۲۷

توکه عاشق شهادتی پس چرا تا حالا زنده موندی

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۹ ۱۲:۲۰

عاشق شهادت تعداد لایکهات نشون میده چقدر پشتوانه داره

مرادی۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۱۰

با سلام
احتراما با تشکر از تحلیل شما این نوع تحلیل ها که اعلان عمومی می شود دشمنان می توانند از آنها استفاده نمایند لطفا آنرا حذف نمایید. با سپاس مرادی

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۱۰

خلاصه چه شود....

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۰۱

اسرائیل توان حمله به چندین کشور را ندارد و این تحلیل ابکی چیزی بیش نیست
حالا منتظر دوستداران امریکا پرست هستم تا منفی از روی احساسات بدهند!

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۹ ۰۴:۳۶

چرا چندین کشور؟ هیچ کس با ایران همراهی نمیکنه

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۷:۵۷

این سیاست شیطان بزرگ امریکاست که ایران شیر بشه حمله کنه

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۶:۰۰

بیشترین ضرر را ایران خواهد کرد فرض محال اسراییل را شکست دادید چه می شود.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۹ ۰۵:۱۰

شکست دادیم با آمریکا میجنگیم ما عاشقان جنگیم

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۲۰:۰۲

اسرائیل اتوماتیک رو به زواله

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۸

یه محبتی بکنید قبل از درگیری یه فکر هم به حال بمب های اتمی اسرائیل و حمایت آمریکا و سایر ابرقدرتها ار او هم بکنید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۷

كليه مناطق نظامي هسته اي اقتصادي در اولويت خواهد بود

کیانوش۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۵۴

جالبه اسرائیل بازم حرف میزنه ها !! در واقع با میانگین ذخایر موشکی راهبردی که ایران داره اگه فقط یک درصد از کل موشک هایه شلیک شده ایران در خاک رژیم صهیونیستی اصابت کنه کلا به قول یه بنده خدا اسرائیل محو میشه ...در حالیکه اونا اگه حمله مستقیم کنن همه موشک هاشونم از پدافند ما رد بشه نهایت چند درصدی خسارت لجستیکی میخوریم

سازمان بازماندگان جنگ (نهاد مردمی)۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۳۸

این تشکل در ششمین سال دادخواهی تصمیم دارد جشن سراسری با نام «پیروزی بر جنگ» را با شعار محوری «انگشتانی بپروریم که روی ماشه نروند» در روز سیزدهم تیرماه همزمان با روز جشن ایرانی تیرگان بنیادگذاری و سالانه برگزار کند .

مهمترین اهداف طرح به شرح زیر است :

1) نابودسازی داوطلبانه اسباب بازی ها ، اشیا ، پوشاک و دیگر آثار یادآور جنگ ، درگیری و خشونت که در اختیار کودکان و نوجوانان باشد ؛ به دست خودشان در جایگاه های بومی گرد هم آیی جشن

2) فرهنگ سازی برای پرهیز کودکان و نوجوانان از اندیشه ، گفتار و رفتار جنگ طلبانه یا خشونت آمیز

3) کوشش برای پدیدآوری نهادینه های اجتماعی و موانع قانونی ملی و بین المللی اثرگذارتر علیه ساختارها ، فعالیت ها ، کالاها و ناهنجاری های جنگ افروزانه با محوریت کودک و نوجوان ؛ به ویژه :

- تولید ، تجارت ، ترویج ، نگهداری و به کارگیری اسباب بازی شبه جنگی

- فضاسازی و بازی و سرگرمی شبه جنگی و خشونت آمیز در میان کودکان و نوجوانان یا برای آنان

- نشر و ارائه محتوا و آموزش جنگی برای کودکان و نوجوانان

- ترغیب کودکان و نوجوانان به جنگ و به کارگیری آنان در خشونت ها و درگیری ها و شرایط همانند

4) فرهنگ سازی برای الغای سربازی اجباری و دیگر مصادیق رسمی تبعیض و بردگی جنسیتی در جهان

5) بازیابی مهربانی و گسترش دوستی میان ملل ، اقوام و شهروندان

بنابراین از شما انتظار داریم که با پوشش خبری یا گزارشی ، اجرای این طرح عام المنفعه را یاری رسانید و امکان پذیر سازید . پیشاپیش سپاسگزاریم .

برای دریافت نسخه فراخوان به نام خودتان ، به روابط عمومی اطلاع دهید .

هیأت امنای سازمان بازماندگان جنگ (نهاد مردمی)

جواد مشهد۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۸

اسراییل رو زیاد بزرگ نکنید

خان محمدعلی آقا۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۲۶

این صهیونیست ها چقدر بیچاره و بدبختند که به ه چیزهایی فکر میکنند مثل مطلب خنده دار زیر:

داده‌های جمعیتی نیز نشان می‌دهد که نرخ رشد جمعیت شیعه در لبنان کاهش ‌یافته به گونه ای که در سال 2004 به نرخ باروری اروپایی رسیده است؛ به معنی این‌که نرخ جایگزینی جمعیت کمتر از نرخ مرگی و میر است. این مسأله به معنی آن است که تجدیدقوا برای حزب‌الله یا از دست دادن قوا در جنگ بسیار سخت خواهد بود.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۱۱

وسعت و جمعیت اسرائیل = اسرائیل + آمریکا ، در واقع اسرائیل یکی از ایلات کشور آمریکا در خاورمیانه است . در صورت حمله موشکی به اسرائیل بلافاصله آمریکا و اروپا و حتی روسیه به ایران واکنش نشان خواهند داد . صد البته آمریکا بصورت نظامی و بسیار سخت از طریق ناوها و پایگاه های داخل و بیرون خلیج فارس به زیرساختها و مراکز حیاتی ایران حمله خواهد کرد و اسرائیل هم بسراغ لبنان و سوریه خواهد رفت .اتحادیه اروپا هم از نظر اقتصادی با آنها همکاری خواهند کرد . روسیه و چین هم بی طرفانه و البته زیرکانه شاهد ماوقع خواهند شد و در انتها پایان یوگوسلاوی و عراق برای ایران رقم خواهد خورد .
یکی از دلایل دست دست کردن جمهوری اسلامی و موکول کردن حمله به آینده نامعلوم همین قدرت بازدارندگی نظامی اسرائیل و آمریکاست و البته مطمئن باشید حماس هم درگیر ماجرا نخواهد شد .

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۰۹

میتونید بگید حدودا کی شروع میشه این جنگ؟

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۵:۰۷

اسرایل بمب اتمی و هیدروژنی دارد و ما نداریم نیروی هوایی اش هم خیلی قوی است و تعداد تانکهایش هم چون در کشور خودش هست زیاده به علاوه پرسنل نظامیش را سریع میتواند بسیج کند در حالیکه ما فاصله بسیار زیادی داریم و لجستیک مشکلی داریم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.