آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

باران خاک در پلدختر/ آلودگی ۱۰‌برابر حد مجاز

ورود گردوغبار عربی و آلودگی ۱۰ برابر حد مجاز بارانی از خاک را در پلدختر جاری کرد.

باران خاک در پلدختر/ آلودگی ۱۰‌برابر حد مجاز

ورود گردوغبار عربی و آلودگی ۱۰ برابر حد مجاز بارانی از خاک را در پلدختر جاری کرد.

امیررضا محمدی نژاد رئیس اداره محیط‌زیست پلدختر در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: عصر امروز جمعه ورود ریز گردها و گردوغبار وضعیت هوای پلدختر را در شرایط بسیار خطرناک و تا ۱۰ برابر حد مجاز آلوده کرد.

وی افزود: این آلودگی برای کودکان، سالمندان، بیماران قلبی، عروقی، ریوی و مبتلایان به آسم بسیار خطرناک است.

رئیس اداره محیط‌زیست پلدختر کانون ریز گردها را کشور عراق عنوان کرد و گفت: ورود پدیده گردوغبار به شهرستان پلدختر موجب شد باران که لطافت هوا را سبب می‌شود به‌صورت گل قرمز برسر مردم ببارد.

محمدی نژاد افزود: غلظت بالای ریز گردها در حد هشدار و دید افقی را کاهش داده، تردد و فعالیت شهروندان با مشکل جدی مواجه شده و در حال حاضر هوای پلدختر در وضعیت بسیار خطرناک قرار گرفته است.

وی بابیان اینکه آلودگی هوا و ذرات ریز معلق به دلیل شرایط کوهستانی ماندگاری بیشتری در پلدختر دارد گفت: با توجه به شاخص‌های وضعیت هوای شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴ روز آلوده بوده است.

فرماندار پلدختر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر وضعیت هوای پلدختر را بسیار خطرناک دانست و از مردم خواست حتی‌المقدور از منازل خود خارج نشوند و در معابر شهری تردد نداشته باشند.

نعمت اله دستیاری افزود: درصورتی‌که روند آلودگی هوا به این شکل باشد روز شنبه هفته آینده مدارس هر سه مقطع تحصیلی در شهرستان پلدختر تعطیل خواهد بود.

{$sepehr_album_31137}

0001

0001
0001
0001

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۲۲ ۰۱:۲۲

دزفول باران گل بارید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۲۲ ۰۱:۰۸

تلگرام هم که قطع کردید پس چرا مشکلات حل نشد ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.