آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
1بازدید

موج ترافیکی صبحگاهی تا ساعت ۹ به پایان می‌رسد

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران گفت: در روز‌های گذشته چندین مورد تصادف جرحی در حاشیه بزرگراه‌ها داشتیم که علت آن عدم توجه به جلو و عدم رعایت سرعت مطمئنه خصوصا از سوی موتورسیکلت هاست.

به گزارش میزان، سرهنگ محمد رازقی، رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران با اعلام وضعیت ترافیکی دوشنبه ۳۱ اردیبهشت گفت: با توجه به اینکه بار ترافیکی از ساعت ۶:۳۰ صبح در اکثر معابر شروع می‌شود، تا ساعت ۹ صبح بار ترافیکی تخلیه و وضعیت ترافیک به حالت عادی می‌رسد و شاهد افزایش سرعت در معابر خصوصا در بزرگراه‌ها هستیم.

رازقی در همین رابطه افزود: در روز‌های گذشته چندین مورد تصادف جرحی در حاشیه بزرگراه‌ها داشتیم که علت آن عدم توجه به جلو و عدم رعایت سرعت مطمئنه خصوصا از سوی موتورسیکلت هاست. لازم است وسایل نقلیه خصوصا در زمانی که هوا تاریک است، نسبت به رعایت فاصله طولی و سرعت مطمینه مقید باشند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ درصد فوتی‌های سوانح رانندگی در سال گذشته مربوط به موتورسیکلت سواران بوده، به راکبان موتورسیکلت توصیه کرد: با توجه به اینکه موتورسیکلت در معرض برخورد و واژگونی سریع است، به راکبین موتورسیکلت توصیه می‌شود خصوصا در محور‌های بزرگراهی سرعت مطمئنه را رعایت کنند، از کلاه ایمنی استفاده نمایند و از خطوط اضطرار و تونل‌ها عبور نکنند تا از وقوع سوانح رانندگی جلوگیری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.