آخرین خبرچرا چین در مقطع کنونی از میانجیگری عمان حمایت می‌کند؟؛ تقسیم نقش پاکستان و عمان در راهبرد جدید پکن
1بازدید

نرخ رسمی دلار به ۴۲۰۹ تومان رسید

بانک مرکزی امروز (پنجشنبه) نرخ رسمی ارزهای عمده را اعلام کرد که براساس آن قیمت دلار با افزایش 10 ریالی نسبت به دیروز به 42 هزار و 90 ریال رسید.

بانک مرکزی امروز (پنجشنبه) نرخ رسمی ارزهای عمده را اعلام کرد که براساس آن قیمت دلار با افزایش 10 ریالی نسبت به دیروز به 42 هزار و 90 ریال رسید.

به گزارش ایرنا، براساس نرخ های اعلامی بانک مرکزی، هر پوند انگلیس با 187 ریال کاهش به ۵۶ هزار و ۲۳۸ ریال و هر یورو با افت 208 ریالی، ۴۹ هزار و ۲۵۸ ریال تعیین قیمت شد.


نظام ارزی شناور مدیریت شده، از شامگاه 20 فروردین ماه با اعلام نرخ هر دلار 42 هزار ریال از سوی دولت آغاز شده است.


به گفته ولی اله سیف رییس کل بانک مرکزی، دامنه تغییرات نرخ دلار تا پایان سال حداکثر 6 درصد خواهد بود.
امروز برای چهارمین روز متوالی، قیمت دلار از نرخ پایه 42 هزار ریالی فاصله گرفته و به آن افزوده شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.