آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
2بازدید
۰

نشست شورای روسیه – ناتو پنج‌شنبه برگزار می‌شود

یک مقام ناتو تایید کرد، نشست شورای روسیه – ناتو در سطح سفیران ۳۱ مه (۱۰ خرداد) برگزار خواهد شد. آخرین نشست آن اکتبر ۲۰۱۷ برگزار شده بود.

یک مقام ناتو تایید کرد، نشست شورای روسیه – ناتو در سطح سفیران ۳۱ مه (۱۰ خرداد) برگزار خواهد شد. آخرین نشست آن اکتبر ۲۰۱۷ برگزار شده بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، این مقام ناتو گفت: نشست شورای روسیه – ناتو موسوم به ان‌آرسی ۳۱ مه ۲۰۱۸ برگزار خواهد شد. این بخشی از رویکرد دوگانه سازمان پیمان آتلانتیک شمالی برای دفاع قاطع و گفت‌وگوی معنادار با روسیه است.   

او گفت: این هفتمین دور از این نشست‌ها در دو سال گذشته است. ناتو همکاری عملی با روسیه را به علت اقدامات خصمانه آن در اوکراین به حالت تعلیق درآورده اما همچنان راه‌های گفت‌وگوی سیاسی را باز نگه داشته است.

پیش از این هم ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در مصاحبه با نشریه آلمانی اشپیگل گفته بود که نشست ان‌آرسی ۳۱ مه برگزار می‌شود. آخرین دور نشست ناتو – روسیه اکتبر ۲۰۱۷ برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.