آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

سردرگمی عجیب در مراسم قرعه کشی لیگ برتر

با ارائه یک جدول به نمایندگان تیم ها و رسانه ها، بسیاری از حاضرین در سالن قرعه‌کشی هجدهمین دوره مسابقات لیگ برتر ایران دچار سردرگمی شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، در حاشیه برگزاری قرعه‌کشی هجدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران یک ناهماهنگی بین بخش فنی و جدولی که به صورت کاغذی در اختیار خبرنگاران و نمایندگان تیم‌ها قرار داده شد به وجود آمد.

به این ترتیب در حالی خیلی از تیم ها از جمله استقلال تصور می کردند که در هفته اول میزبان پیکان هستند، طبق جدولی که در زیر مشاهده می کنید و حتی سعید فتاحی، مسئول برگزاری مسابقات اعلام کرد که جدول کاغذی درست اس، استقلال میهمان تیم پیکان است، بنابراین به نظر می‌رسد در قرعه کشی هجدهمین دوره لیگ برتر یک ناهماهنگی بزرگ باعث سردرگمی نمایندگان تیم ها در میزبانی ها و میهمانی هایشان شده است.

حالا باید صبر کرد و منتظر ماند و دید که مدیران سازمان لیگ کدام جدول را ملاک قرار خواهند داد. جدولی که در تلویزیونی پخش شده یا جدولی که خودشان به صورت مکتوب در اختیار خبرنگاران و نمایندگان تیم ها دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.