آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

صاعقه جان یک نفر را در پلدختر گرفت

فرمانده نیروی انتظامی پلدختر گفت: صاعقه جان یک نفر را در منطقه عشایری معمولان از توابع شهرستان پلدختر گرفت.

فرمانده نیروی انتظامی پلدختر گفت: صاعقه جان یک نفر را در منطقه عشایری معمولان از توابع شهرستان پلدختر گرفت.

سرهنگ صفر عبدالوند در گفت‌وگو با تسنیم در پلدختر، اظهار داشت: به دنبال بارندگی و وقوع رعدوبرق شدید در بخش معمولان از توابع شهرستان پلدختر، صاعقه جان یک نفر را در این شهرستان گرفت.

وی افزود: ساعت یک بعدازظهر امروز به علت وقوع صاعقه در منطقه عشایری «هاگه» معمولان علی دریکوند 34 ساله جان خود را از دست داد.

فرمانده نیروی انتظامی پلدختر عنوان کرد: با توجه به اینکه این منطقه راه دسترسی مناسبی ندارد پس از اعلام این خبر نیروهای پاسگاه معمولان به این منطقه اعزام و جسد وی به معمولان منتقل و تحویل پزشکی قانونی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.