آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
2بازدید

توصیف وزیر کشور از دستگيرشدگان اخير

به گزارش فارس از ايلام، مصطفي محمد نجار پيش از ظهر امروز در نشست معارفه استاندار جديد ايلام در سالن اجتماعات استاندار ايلام اظهار داشت: ميان دستگيرشدگان وقايع اخير در كشور افراد سلطنت‌طلب، معاندان نظام، بهائيان و ... به چشم مي‌خورند.

وزير كشور گفت: برخي از دستگيرشدگان وقايع اخير كشور كينه قديمي با نظام مقدس جمهوري اسلامي دارند.

به گزارش فارس از ايلام، مصطفي محمد نجار پيش از ظهر امروز در نشست معارفه استاندار جديد ايلام در سالن اجتماعات استاندار ايلام اظهار داشت: ميان دستگيرشدگان وقايع اخير در كشور افراد سلطنت‌طلب، معاندان نظام، بهائيان و ... به چشم مي‌خورند.

وي ادامه داد: برخي از اين افراد در روز عاشوراي حسيني زماني كه چشم مردم را دور ديدند وارد صحنه شده و به مقدسات اسلام و انقلاب هتاكي كردند.

وزير كشور اضافه كرد: آنها همواره از مردم در هراس هستند و به خوبي دريافته‌اند كه ملت پشتيبان نظام و انقلاب اسلامي است.

نجار تصريح كرد: در بررسي‌ وقايع اخير سرنخ‌هايي به دست آمده كه بيانگر عمق كينه‌‌توزي عوامل فتنه از ملت ايران اسلامي در انتخابات اخير است.

وي اضافه كرد: با اين حال مردم هوشيار ايران اسلامي همواره در صحنه بوده و با حضور خود جواب دندانشكني به دشمنان نظام داده است.

وزير كشور ادامه داد: حضور ميليوني مردم در روزهاي گذشته و در شهرهاي مختلف كشور كه از چشم رسانه‌هاي معاند نظام در خارج از كشور دور ماند و آن را حضوري چند 100 نفري اعلام كردند، خط بطلاني بر تمام توطئه‌هاي دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي بود.

نجار در زمينه خدمات دولت نهم به ايلام تصريح كرد: دولت نهم در طول چهار سال گذشته خدمات ارزنده‌اي را در بخش‌هاي مختلف به استان ايلام ارائه كرده است.

وي بيان كرد: ايجاد زيرساخت‌هاي عمراني، راه، جاده‌سازي، كشاورزي، صنعت و ... را از جمله خدمات ارزنده دولت در اين استان است.

وزير كشور در ادامه از استاندار جديد ايلام خواست تا در راه خدمات بي‌منت به مردم اين استان نهايت تلاش خود را بكار گيرد.

نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام نيز در نشست شوراي اداري ايلام گفت: 19 دي ماه سالروز قيام خونين مردم قم است كه در اين روز مردم قم و حوزه عليمه مقابل رژيم ستمشاهي ايستاند.

حجت‌الاسلام و المسلمين محمدنقي لطفي با اشاره به سالروز عمليات غرورآفرين ميمك اشاره كرد و افزود: مردم استان ايلام به ويژه عشاير آن نقش مهمي را در اجراي اين عمليات غرورآفرين داشتند.

رئيس مجمع نمايندگان ايلام نيز در اين نشست گفت: مشكلات استان ايلام بي‌شمار بوده و مسئولان بايد توجه جدي به اين مهم داشته باشند.

علي عزتي ادامه داد: توجه به ايجاد بازارچه دهلران، پتروشيمي دهلران، اجراي مصوبات دو سفر هيئت دولت از نيازهاي اساسي مردم ايلام است.

وي همچنين با انتقاد از زمان كوتاه دوره مديريت ارشد در ايلام افزود: از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون ميانگين زمان استانداري در ايلام كمتر از 5/1 سال بوده است.

اين نماينده مجلس اضافه كرد: اين زمان كمي براي اجراي سياست‌هاي كلان دولت در يك استان محروم مانند ايلام است.

استاندار جديد ايلام نيز در اين آيين بيان داشت: فعاليت خود را از بعد از ظهر امروز آغاز مي‌كنم و براي خدمتگزاري به مردم ايلام كه‌ آن را عبادت مي‌دانم خود را آماده كرده‌ام.

در ادامه اين آيين نيز مجتبي اعلايي به عنوان استاندار ايلام معرفي و از خدمات غراوي استاندار سابق ايلام تقدير به عمل آمد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.