آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

جوان ۲۷ ساله قربانی عکس سلفی شد

سرپرست جمعیت هلال احمر گلستان گفت: گرفتن عکس سلفی از ارتفاع 15 متری آبشار کبودوال از توابع این استان، باعث مرگ مسافری جوان از خراسان رضوی شد.

محمدعلی هروی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این جوان 27 ساله از ساکنین استان خراسان رضوی بود و روز گذشته بر اثر پرت شدن از بالای آبشار کبودوال جان خود را از دست داد.
وی اضافه کرد: در پی دریافت گزارش این حادثه تیم امدادی اعزام که اقدامات امدادی اولیه توسط یک پزشک حاضر در محل انجام شده بود و نیروهای امدادی این فرد را به پایین منتقل کرده و به بیمارستان انتقال دادند.
هروی افزود: براثر این حادثه سر، صورت، دست و پای این فرد آسیب شدید دیده بود و تلاش تیم پزشکی بی نتیجه ماند و این جوان جان خود را از دست داد.
به گفته وی؛ این فرد در حین سقوط به یک نوجوان برخورد نموده که وی نیز دچار مصدومیت جزیی از ناحیه پا شده بود که اقدامات اولیه درمانی در محل انجام شد.
آبشار تمام خزه ای کبودوال در حوزه شهرستان علی آباد از توابع استان گلستان واقع بوده که هر ساله میزبان جمعیت بی شماری از گردشگران داخلی و خارجی است.
شهرستان علی آباد از توابع استان گلستان بوده و در 35 کیلومتری شرق گرگان واقع است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.