آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
2بازدید

مخالفت العبادی با برگزاری مجدد انتخابات عراق

العبادی ضمن اعلام مخالفت با برگزاری دوباره انتخابات پارلمانی عراق، درباره مانع‌تراشی بر سر فرآیند سیاسی این کشور هشدار داد.

العبادی ضمن اعلام مخالفت با برگزاری دوباره انتخابات پارلمانی عراق، درباره مانع‌تراشی بر سر فرآیند سیاسی این کشور هشدار داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اینترنتی خبرگزاری رویترز، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، امروز (سه شنبه) مخالفت خود را با برگزاری مجدد انتخابات پارلمانی این کشور که در دوازدهم مه سال جاری میلادی (22 اردیبهشت) برگزار شد، اعلام کرد. العبادی که این سخنان را در واکنش به تنش های به وجود آمده پس از طرح ادعاهایی مبنی بر تقلب در این انتخابات بیان می کرد، همچنین هشدار داد کسانی که بر سر راه فرآیند سیاسی عراق مانع تراشی می کنند، مجازات خواهند شد.

گزارش رویترز می افزاید پس از افزایش درخواست ها مبنی بر برگزاری دوباره انتخابات اردیبهشت ماه، پارلمان عراق خوستار بازشماری آرای این انتخابات شده است. این در حالی است که العبادی امروز تأکید کرد تنها دیوان عالی عراق حق تصمیم گیری در این مورد را دارد.

دو روز پیش، انبار کمیسیون عالی انتخابات در منطقه «رصافه» بغداد، پایتخت عراق، که بزرگترین انبار حاوی صندوق‌های رأی انتخابات پارلمانی اردیبهشت ماه محسوب می‌شود، آتش گرفت. نخست وزیر عراق درنشست خبری هفتگی خود این آتش سوزی را عمدی خواند و خواستار مجازات عاملان آن شد.

طبق گزارش شورای عالی قضایی عراق، تاکنون چهار نفر از جمله سه نیروی پلیس و یک کارمند کمیسیون عالی انتخابات عراق در ارتباط با این آتش سوزی بازداشت شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.