آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

وزیر امنیت داخلی اسرائیل توئیتر را تهدید کرد

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توئیتر را تهدید کرد در صورت نبستن صفحه‌های حماس، حزب‌الله لبنان و سازمان‌های دیگر علیه آن اقامه دعوی می‌کند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توئیتر را تهدید کرد در صورت نبستن صفحه‌های حماس، حزب‌الله لبنان و سازمان‌های دیگر علیه آن اقامه دعوی می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از العهد، گلعاد آردان، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در نامه‌ای به رئیس اجرایی شرکت توئیتر و امید کردستانی، رئیس هیئت مدیره این شرکت نوشت: اجازه فعالیت آزادانه سازمان‌های تروریستی و انتشار پیام‌های تحریک‌آمیز آنها از طریق توئیتر ممکن است در راستای نقض قوانین اسرائیل باشد.

در این نامه آمده است: بر خلاف دیگر شبکه‌های اجتماعی، توئیتر در بسیاری از موارد درخواست‌های مقامات اسرائیل برای حذف محتوای پیام‌های سازمان‌های تروریستی و حساب‌هایی که محتوای آنها تحریک برای انجام حملات تروریستی است را رد کرده است.

این وزیر اسرائیلی مدعی شد: در نتیجه این اقدام توئیتر، "سازمان‌های تروریستی" به منظور انتشار آگهی خود فعالیت‌شان را در توئیتر گسترش می‌دهند. از جمله جنبش حماس است که از ماه مارس ۲۰۱۵ مدیریت یک صفحه رسمی در توئیتر را برعهده دارد.

آردان در این نامه از رئیس اجرایی شرکت توئیتر خواست، هر چه سریع‌تر صفحه‌های رسمی رهبران و سخنگوهای این سازمان‌ها را بسته و محتوای پیام آنها را حذف کند، در غیر این صورت اسرائیل براساس قوانین خود به انجام اقدامات قانونی و کیفری علیه توئیتر دست می‌زند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.