آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

راموس:خوشحالم که داور ویدئویی به دادمان رسید

مدافع تیم ملی فوتبال اسپانیا گفت: ایران آمده بود در بازی وقت‌کشی کند اما خوشحالیم که به شیوه دیگری مقابل آنها به پیروزی رسیدیم.

به گزارش تابناک ورزشی، سرخیو راموس بعد از دیدار تیم‌های ایران و اسپانیا در دور دوم مرحله گروهی جام جهانی 2018 روسیه که با شکست یک بر صفر ایران به پایان رسید گفت: ایران آمده بود که در بازی وقت‌کشی کند اما خوشحالیم که به شیوه دیگری بازی را بردیم. هواداران ایران تقریباً همه آنها ما را «هو» می‌کردند و در چنین شرایطی خیلی مهم است که شما بتوانید خونسردی‌تان را حفظ کنید، چون اینجا کمک داور ویدئویی وجود دارد که همه صحنه‌ها و اتفاقات بازی را زیر نظر دارد و همه چیز را مشخص می‌کند.

کاپیتان تیم ملی اسپانیا افزود: در هر صورت ما خوشحالیم که یک قدم روبه جلوی دیگر برداشتیم و حالا باید سعی کنیم که صدرنشین گروه‌مان بمانیم چون این هدف اصلی ماست. من فکر می‌کنم که در تمام ابعاد این توانایی را داریم که در بازی‌های بعدی بهتر کار کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۳/۳۱ ۱۱:۴۶

هر دک گل بازی رو ایران زد. گل ایران قبول نشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.