آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

واردات ۹ میلیون دلاری آب پرتقال به کشور!

واردات ۹ میلیون دلاری آب پرتقال به کشور!

براساس آمار گمرک در ۱۲ ماهه سال ۹۶ بالغ بر ۴ هزار و ۶۸۶ تن آب پرتقال از کشورهای مختلف وارد کشور شده است.

به گزارش میزان، براساس آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی در ۱۲ ماهه سال ۹۶ بیش از ۴ هزار و ۶۸۶ تن آب پرتقال یخ زده و یخ نزده از کشورهای مختلف جهان وارد ایران شده است.

براساس واردات این حجم آب پرتقال به کشور، ۹ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۴۵۹ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۳۱ میلیارد و ۸۴۸ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۶۹۸ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

لازم به ذکر است که از ۱۱ کشور جهان وارد کشور شده که از جمله آن می‌توان به اتریش، اسپانیا، برزیل، ایرلند، بلژیک، هلند، ایتالیا و یونان اشاره کرد.

در این میان اولین و بزرگترین صادرکننده آب پرتقال به ایران اتریش بوده است که با فروش یک هزار و ۳۴۹ تن از این محصول به ایران، درآمد ۲ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۴۳ دلاری را نصیب خود کرده است.

بعد از اتریش، کشور برزیل دومین صادرکننده آب پرتقال به ایران بوده است که در ۱۲ ماهه سال ۹۶ درآمد یک میلیون و ۶۷۰ هزار و ۳۶ دلاری با به خود اختصاص داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعید۱۳۹۷/۰۴/۰۲ ۱۶:۵۳

لطفآ در مورد واردات چپس .رب گوجه فرنگی و غیره نیز آمار وارداتشان را به کشور منعکس نمائید.

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۲ ۱۱:۴۷

پرتقال ایران به دلیل زیاد بودن گوگرد خاک آب پرتقالش تلخ است و مرغوب نیست

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۰۲ ۱۱:۴۵

آب پرتغال مصنوعی البته

محمد۱۳۹۷/۰۴/۰۲ ۱۰:۰۱

باعث تاسفه كه محصول پرتقال داخلي ميگنده و كشاورز متضرر ميشه انوقت يه وجدان بيدار پيدا نميشه با اين نقدينگي كه براي واردات آب پرتقال هزينه ميشه صنايع تبديلي راه بندازه.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.