آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

جام جهانی

انگلیس با هت تریک کین، پاناما را ۶تایی کرد

انگلیس با هت تریک کین، پاناما را ۶تایی کرد

دیدار دو تیم انگلیس و پاناما در دومین تجریه خود در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه از گروه G برگزار شد که این دیدار با برتری ۶ بر یک انگلیس به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های ملی فوتبال انگلیس و پاناما از ساعت 16:30 امروز (یکشنبه) در دور دوم از مرحله گروهی جام جهانی 2018 روسیه در ورزشگاه نیژنی نووگورود به مصاف هم رفتند. این بازی که با قضاوت جهاد جریشه مصری انجام شد به برتری 6 بر یک سه‌شیر انجامید.

ترکیب انگلیس: جردن پیکفورد، کیل واکر، جان استونز، هری مگیر، جسی لینگارد، جردن هندرسون، هری کین، رحیم استرلینگ، تریپر، اشلی یانگ و روبن چیک

ترکیب پاناما: خایمه پندو، میشل موریو، فیلدل اسکوبار، رومن تورس، گابریل گومس، بلاس پرس، ادگارد بارسناس، آرماندو کوپر، اریک دیویس، آنیبال گودوی و خوسه لوییس رودریگس

برای انگلیس در این دیدار استونز (8و 40)، هری کین (22 پنالتی، 1+45 پنالتی و 62) و جسی لینگارد (36) گلزنی کردند. تنها گل پاناما را در این دیدار فلیپه بالوی، مسن‌ترین بازیکن این تیم در دقیقه 78 به ثمر رساند تا اولین گل تاریخ این تیم در رقابت‌های جام جهانی در اولین حضور پاناما در این تورنمنت رقم بخورد.  

هری کین با هت‌تریک در این بازی به باشگاه هت‌تریکی‌های تاریخ تیم ملی فوتبال انگلیس در رقابت‌های جام جهانی 2018 پیوست. گئوف هارست (1966)، گری لینکر (1986) و هری کین (2018) تا کنون موفق به انجام هت‌تریک در یک بازی جام جهانی برای سه‌شیر شده‌اند. کین با 3 گلی که در این دیدار به ثمر رساند با 5 گل بالاتر از روملو لوکاکو (بلژیک) و کریستیانو رونالدو (پرتغال) که تا به اینجای کار 4 گل زده‌اند در صدر جدول گلزنان جام جهانی 2018 روسیه قرار گرفت.

با این نتیجه انگلیس 6 امتیازی شد و صعودش از این گروه قطعی شد و بازی آخرش در مرحله گروهی مقابل بلژیک جنگی برای صعود به عنوان صدرنشین بخواهد بود. پاناما و تونس نیز از این گروه حذف شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.