آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1بازدید

جهانگیری تغییر در کابینه را تایید کرد

جهانگیریبا بیان اینکه تغییر در کابینه مجموعا همیشه مثبت است و من هیچ‌وقت خودم از تغییر در کابینه نگران نیستم، گفت: تغییر در دولت پاسخ به افکار عمومی است و آقای رئیس‌جمهور تغییراتی در دولت انجام خواهد داد.

جهانگیری تغییر در کابینه را تایید کرد

 اسحاق جهانگیری در گفتگو با روزنامه سازندگی گفت: هیچ‌کس نیست که بگوید کشوری که در شرایط جنگ است، اقتصادش باید اقتصاد آزاد باشد. ما الان فکر می‌کنیم با تدابیری می‌توانیم به سمت کنترل خیلی شدید برویم.

جهانگیری در بخش دیگری از این گفتگو گفت: ما بعد از روی کار آمدن ترامپ برای تامین اسکناس با محدودیت جدی روبه‌رو بودیم. ما اسکناس را از کشور‌های اطرافمان تامین می‌کردیم، بسیار محدود شده بود. خب تقاضا بالا و عرضه اسکناس سخت شده بود. او همچنین گفت: دلار ۴۲۰۰ تومانی تصمیم یک جمع اقتصادی بود که بنده اعلام کردم؛ چون می‌خواستند اراده دولت پشت این تصمیم باشد مبنای قیمت هم عدد آزاد ابتدای سال بود.

جهانگیری درادامه این گفتگو با بیان اینکه تغییر در کابینه مجموعا همیشه مثبت است و من هیچ‌وقت خودم از تغییر در کابینه نگران نیستم، گفت: تغییر در دولت پاسخ به افکار عمومی است و آقای رئیس‌جمهور تغییراتی در دولت انجام خواهد داد.

 

برای خواندن خبرها و یادداشت های بیشتر درباره سوژه روز تابناک «تغییر یا ترمیم در کابینه» را کلیک کنید.

 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۶:۱۳

آقای جهانگیری؛ کشوری که در حال جنگ است ؟ جنگ ؟ یعنی شما می فرمائید ما الان در جنگ هستیم؟ شما اصلا می فهمید به کار بردن کلمه جنگ یعنی چه ؟ دستی دستی با این تعابیر بی تدبیر خود در حال نابودی کشور هستید. چه اشتباهی کردیم به مجموعه شما اعتماد کردیم و دو بار رأی دادیم . چه اشتباه بزرگی کردیم و حال در حال تاوان دادن آن هستیم. به قول سعدی مرا به خیر تو امید نیست ... شر مرسان.. لطفا دیگر با این تعابیر سطحی کشور را به ورطه جنگ نبرید. مردم دیگر تحمل ندارند

ناشناس۱۳۹۷/۰۴/۱۰ ۱۶:۱۱

شما وزراي کار بلد و پاکدست اقتصادي را گذاشتيد کنار و وزراي نا کار بلد رو اورديد پس شايسته اين اوضاع واحوال هستيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.