آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

کاهش 3 درصدی قیمت نفت در هفته گذشته

قیمت نفت برنت به علت تنش‌ها در تجارت جهانی و افزایش تولید عربستان، طی هفته گذشته 3 درصد کاهش یافت.

قیمت نفت برنت به علت تنش‌ها در تجارت جهانی و افزایش تولید عربستان، طی هفته گذشته 3 درصد کاهش یافت.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، پیش خریدها در روز جمعه سبب افزایش قیمت نفت خام آمریکا و تنش‌ها در تجارت جهانی و افزایش تولید عربستان سبب کاهش قیمت نفت برنت شدند.

هر بشکه نفت خام آمریکا با 86 سنت افزایش 73.80 دلار فروخته شد. نفت برنت نیز 28 سنت در هر بشکه کاهش یافت و 77.11 دلار معامله شد.

طی هفته گذشته، نفت خام آمریکا 0.4 درصد و نفت برنت 3 درصد از ارزش خود را از دست داد.

باب یاگر، مدیر انرژی در میزوهو گفت: «ما با اندکی افزایش مواجه داریم که عملی شده است.»

پس از اینکه آمارها یک افزایش 1.3 میلیون بشکه ای در ذخایر نفت را نشان داد، قیمت نفت خام آمریکا روز پنج‌شنبه کاهش یافت.

جیم ریتربوش، تحلیلگر بازار نفت گفت: «افزایش تولید نفت عربستان که با کاهش قیمت رسمی نفت فروشی این کشور در اروپا و دیگر مناطق تقویت شد، عاملی قوی در مقابله با کاهش صادرات نفت لیبی بود.»

عربستان به جز کاهش قیمت نفتش برای ماه آگوست به اوپک نیز اعلام کرده است که تولیدش را تقریبا 500 هزار بشکه در روز در ماه گذشته افزایش داده است.

کاهش های ناخواسته تولید ونزوئلا، آنگلا و لیبی نیز سبب شد تا اثر کاهش تولید اوپک بر بازار بیشتر باشد.

احتمال یک تغییر قریب‌الوقوع در جریان تجارت نفت در جهان نیز بر قیمت‌ها تاثیر گذاشت. تعرفه‌های آمریکا بر 34 میلیارد دلار واردات از چین روز جمعه اجرایی شد و پکن نیز اقدام تلافی جویانه انجام داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.