آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

"احمدی نژاد تكليف خود با مشايي را روشن كند"

روزنامه جمهوری نوشت:

رئيس كميسيون حقوقي و قضايي مجلس با انتقاد از اظهارات اخير مشايي در خصوص مديريت پيامبران به وي توصيه كرد در كار خدا دخالت نكند.

علي شاهرخي رئيس كميسيون حقوقي و قضايي مجلس در گفت‌وگو با «فردا» اظهار داشت: هر كسي كه ذره‌اي مومن و موحد باشد، موضوع نبوت و عصمت پيامبران را قبول دارد.

وي افزود: آقاي مشايي با اظهاراتش نشان داد كه هيچ دركي از مسئله نبوت ندارد؛ چرا كه هر كس مديريت پيامبران را زير سوال ببرد، خدا را زير سوال برده است.

وي با تاكيد بر اينكه رئيس‌جمهور بايد تكليف خود را با رئيس دفترش مشخص كند، افزود: متاسفانه رئيس جمهور توجهي به اظهارات مشايي و حواشي بعد از آن ندارد.

عليرضا سليمي، عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هم با انتقاد از اظهارات مشايي سخنان او را نوعي كج فهمي از مسائل ديني دانست.

سليمي در گفت‌وگو با «فردا» افزود: زير سوال بردن مديريت پيامبران الهي به هيچ عنوان جايز نيست و آقاي مشايي بايد با پس گرفتن حرف خود، از متدينين جامعه عذرخواهي كند.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس اظهارداشت: زماني كه خبر اظهارات آقاي مشايي در مورد حضرت نوح را خواندم، آرزو داشتم خبر دروغ باشد و مشايي به تكذيب آن بپردازد؛ ولي با سكوت ايشان تاسف خوردم از اينكه رئيس دفتر رئيس‌جمهور چنين فردي است.

وي در پاسخ به سوالي درباره هزينه‌هاي تحميلي اين گونه ادعاها بر دولت و جريان اصولگرا تصريح كرد: سخنان وي بيش از حد احمدي‌نژاد را اذيت مي‌كند كه در اين زمينه بعيد مي‌دانم هواداران واقعي احمدي‌نژاد از اين موضوع راضي باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.